Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010

ΑΠΑΝΘΡΑΚΩΘΗΚΕ 80χρονος!

Θάνατος ηλικιωμένου στην
Ανδρούσα - Mεσσήνης!
Τραγικό θάνατο βρήκε την παραμονή της εορτής των Χριστουγέννων ένας 80χρονος στην Ανδρούσα Μεσσήνης όταν εκδηλώθηκε πυρκαγιά στην ισόγεια πεπαλαιωμένη οικία όπου διέμενε, με αποτέλεσμα ο άτυχος ηλικιωμένος να απανθρακωθεί. Από την πυρκαγιά καταστράφηκε ολοσχερώς και το σπίτι ενώ προανάκριση για τα αίτια του δυστυχήματος διενεργεί η Πυροσβεστική Υπηρεσία Καλαμάτας.
Συνελήφθησαν δυο αδέλφια για ναρκωτικά...
Δυο αδέλφια 67 και 53 ετών συνελήφθησαν την παραμονή των Χριστουγέννων στην Καλαμάτα καθώς σε έρευνα που διενήργησαν αστυνομικοί του τμήματος δίωξης ναρκωτικών στα σπίτια τους, βρέθηκαν 20 γραμμάρια ηρωίνης, 51 δισκία μεθαδόνης και 42,3 γραμμάρια ινδική κάνναβης. Οι ναρκωτικές ουσίες κατασχέθηκαν και τα δυο αδέλφια με την σχηματισθείσα εις βάρος τους δικογραφία παραπέμφθηκαν στην δικαιοσύνη.
Ληστεία σε σούπερ μάρκετ στη Στούπα...
Ληστεία με λεία 16.000 ευρώ από σούπερ μάρκετ της Στούπας του Δήμου Λεύκτρου έγινε στις 9:30 το βράδυ της παραμονής των Χριστουγέννων. Συγκεκριμένα δυο άγνωστοι μέχρι στιγμής δράστες έχοντας καλυμμένα τα πρόσωπά τους με μαντήλια και κρατώντας πιστόλια, ακινητοποίησαν τον υπεύθυνο λειτουργίας του καταστήματος, αφήρεσαν από τα ταμείο τα χρήματα και διέφυγαν.
Σύσκεψη για το σιδηρόδρομο...
Ευρεία σύσκεψη των φορέων του νομού που συμμετέχουν στην «Παμπελοποννησιακή Επιτροπή Αγώνα για τη σωτηρία του σιδηροδρόμου», θα πραγματοποιηθεί, όπως αποφάσισε ομόφωνα το Νομαρχιακό Συμβούλιο Μεσσηνίας, την Δευτέρα στις 06:00 το απόγευμα, στο αμφιθέατρο της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης. Κατά τη σύσκεψη, θα συζητηθούν και θα μεθοδευτούν οι αντιδράσεις για να μην κλείσει το σιδηροδρομικό δίκτυο της Πελοποννήσου και το μηχανοστάσιο του ΟΣΕ στην Καλαμάτα.
ΕΡΑ Καλαμάτας 105,4 Fm

Δεν υπάρχουν σχόλια: