Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012

Βαλύρα:Θρασύτατη ληστεία μέρα μεσημέρι!!!

Θρασύτατη ληστεία σημειώθηκε σήμερα τις μεσημεριανές ώρες σε οικεία στη Βαλύρα από άγνωστους μέχρι στιγμής κακοποιούς.
Συγκεκριμένα ανάμεσα στις ώρες 12:00 - 16:00 οι δράστες εκμεταλλευόμενοι το γεγονός ότι οι ιδιοκτήτες απουσίαζαν στους ελαιώνες, εισήλθαν με θράσος, πιθανότατα από το πίσω μέρος της οικίας, και παραβιάζοντας την είσοδο με κατσαβίδι    στην κυριολεξία σάκιασαν μεγάλης αξίας χρυσαφικά, χρήματα και παλαιά οικογενειακά αναμνηστικά σημαντικής ιστορικής αξίας.
Ενθαρρυντικό για τον εντοπισμό των ληστών αποτελεί  το γεγονός...
ότι έγιναν αντιληπτοί από περιοίκους των οποίων η μαρτυρία μπορεί να ''φωτογραφίσει'' τα πρόσωπά τους και να βοηθήσει στην σύλληψή τους.
Πάντως, σύμφωνα με την αστυνομία, περιστατικά με τον ίδιο χαρακτηριστικό τρόπο δράσης, έχουν αναφερθεί αρκετά στην περιοχή  του Δήμου μας.
Επισήμανση-Προσοχή:Όταν  απουσιάζετε από τα σπίτια σας, ποτέ μην βάζετε αλυσίδα με λουκέτο στην εξώπορτα.Οι επιτήδειοι περιφέρονται και ένα τέτοιο γεγονός καταφανώς τους λέει: Λείπουν, ευκαιρία για γιουρούσι και πλιάτσικο.
Πέρασαν οι εποχές τις αθωότητας που βάζαμε στο ζεμπερέκι της εξώπορτας ένα καλάμι, σημάδι ότι αποσιάζουμε για να μην ψάχνουν άδικα οι γείτονες, οι φίλοι και οι συγχωριανοί.Σήμερα πλέον οι εποχές έχουν περάσει ανεπιστρεπτί.Συμμορίες αλλοδαπών,γύφτων και γιατί όχι και ''ιθαγενών'' , καραδοκούν για να μας ληστέψουν.   

Δεν υπάρχουν σχόλια: