Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΛΥΡΑΣ: Ο ευτυχής.... χαζομπαμπάς Γιάννης Κλειώτης!

Ο ευτυχής.... χαζομπαμπάς Γιάννης Κλειώτης!

Με χαμόγελο μέχρι... τ' αυτιά ο Γιάννης Κλειώτης "πόζαρε" Μ. Τρίτη με τον νεογέννητο γιο του, "ποστάροντας" τη φωτογραφία στη σελίδα του στο Facebook.
O επί σειρά ετών, αρχηγός του Αστέρα Βαλύρας, δέχτηκε σήμερα το απόγευμα τις ευχές των «κιτρινόμαυρων» φίλων του και προχώρησε στις... απαραίτητες συστάσεις: Εγινα πατέρας για 1η φορά. Είναι αγόρι, θα τον βαφτίσουμε «Ζιντάν» τόνισε χαριτολογώντας, είναι υγιής και χαρούμενος, όπως και η μαμά του Γιώτα. Σύντομα, θα ξεκινήσει και τα πρώτα του βήματα στο γήπεδο του Αστέρα!
Επίσης, το ζεύγος Κλειώτη (σ.σ. σε παλιότερη ΦΩΤΟ παρακολουθούν με τον Χρ. ΠΑΠ, τον αγώνα του Αστέρα Τρίπολης με την Ραπίντ Βιέννης) ευχαριστεί θερμά τον διακεκριμένο ιατρό Δρ. Γεώργιο  Βλάχο Επικ. Καθηγητή της Α΄ Μαιευτικής και το προσωπικό της Γυναικολογικής Κλινικής του Γ.Ν.Α «ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ|». Σας ευχαριστούμε πραγματικά μέσα από την καρδιά μας. Να σας έχει ο Θεός πάντοτε καλά και με αστείρευτο χιούμορ.

Νο 2 "ΧΑΖΟΜΠΑΜΠΑΣ" ΚΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΟΜΕΣΗΣ: Επίσης, σήμερα απέκτησε το δεύτερο παιδάκι του και ένας ακόμη παλαίμαχος άσος του Αστέρα Βαλύρας, ο Γιώργος Μιχ. Γκομέσης, όπου η καλαματιανή σύζυγός του Αναστασία έφερε στο κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι!

Δεν υπάρχουν σχόλια: