Δευτέρα 21 Απριλίου 2014

Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλά όπου γης αδέλφια!!!

ΠΑΣΧΑ ΣΤΗ ΒΑΛΥΡΑ
Με μεγάλη θρησκευτική κατάνυξη εορτάστηκε στη Βαλύρα το χαρμόσυνο γεγονός της ανάστασης του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού. Εκατοντάδες  πιστών συμπατριωτών μας και φίλων είχε κατακλύσει τη γενέτειρα μας τις άγιες αυτές ημέρες. Ο καιρός ολόκληρη την Μεγάλη εβδομάδα ήταν άστατος μα βροχές και κρύο. Όμως την ημέρα του Πάσχα ήταν καλός και ιδανικός για το ψήσιμο του οβελία.
Ο Ελληνικός λαός ευρισκόμενος υπό ξένη οικονομική κατοχή από τους υποτιθέμενους ευρωπαίους εταίρους μας και τα γεράκια τους ΔΝΤ, αναζητά και προσμένει τη δική του ανάσταση, για να ανακουφιστεί από την φτώχεια και την εξαθλίωση. Οι εκλογές πλησιάζουν και εμπνεόμενοι όλοι από το μήνυμα της ανάστασης του Θεανθρώπου, καλούμαστε όλοι  να δώσουμε με την ψήφο μας τον αγώνα για την λευτεριά. Χρόνια Πολλά όπου γης αδέλφια. Με πίστη στον αναστάντα Χριστό θα νικήσουμε!!!!

ΠΑΣΧΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,ΠΑΣΧΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ
Αθάνατοι όσοι αγωνίζονται για το συλλογικό συμφέρον, την αλήθεια, την κοινωνική δικαιοσύνη και ό,τι πρεσβεύει διαχρονικά ο Ελληνισμός. Αυτό είναι το μήνυμα που έρχεται από χιλιετίες τώρα για να ζήσει άλλες τόσες και μέχρι συντέλειας του κόσμου. Αν χαθεί, μαζί του θα χαθεί και ο άνθρωπος. Ο αγώνας του Ελληνισμού είναι παγκόσμιος  και  υπερχρονικός για τις ανθρώπινες αξίες.
Oι Έλληνες περίμεναν αυτόν τον άγνωστο Θεό που θα μιλούσε στις ανθρώπινες καρδιές για αυτά που προσδοκούσαν. Όταν δε Έλληνες ζήτησαν να δουν τον Χριστό, ο Ιησούς αποκρίθηκε: «Ήλθε η ώρα για να δοξαστεί ο υιός του ανθρώπου»» («κατά Ιωάννη» ιβ΄20-23).
Η Ελληνορθόδοξη Ελλάδα είναι ταγμένη να ζήσει και θα ζήσει!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: