Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

Φαρμάκι το τηλεφώνημα για ραντεβού με γιατρούς στο ΠΕΔΥ!!!

Σε λειτουργία από σήμερα οι τηλεφωνικές γραμμές για ραντεβού με τους γιατρούς του ΠΕΔΥ. Οι ασφαλισμένοι ωστόσο λένε πως είναι υποχρεωμένοι να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη. Δείτε γιατί. 
Οι ασφαλισμένοι του πρώην ΕΟΠΥΥ, νυν ΠΕΔΥ, μπορούν από σήμερα να κλείνουν τηλεφωνικό ραντεβού προκειμένου να επισκεφθούν τους γιατρούς του πρωτοβάθμιου συστήματος περίθαλψης, με το αζημίωτο βεβαίως...βεβαίως. 
Πως μπορούν  να κλείσουν τηλεφωνικό ραντεβού οι ασφαλισμένοι.
Κάθε ασφαλισμένος θα καλεί στους πενταψήφιους τηλεφωνικούς αριθμούς που ίσχυαν και στον ΕΟΠΥΥ, φυσικά με χρέωση, καθώς τα συμβόλαια που έχουν συναφθεί με τις ιδιωτικές εταιρείες λήγουν το 2016. 
Οι ασφαλισμένοι μπορούν να καλούν από τις 7.00 το πρωί εως τις 7.00 το απόγευμα, στα εξής πενταψήφια τηλεφωνικά νούμερα:


- 14554
- 14784
- 14884
- 14900 

Βροχή τα παράπονα των ασφαλισμένων για τις χρεώσεις των τηλεφωνικών ραντεβού.

Την ώρα που οι περισσότεροι ασφαλισμένοι αναγκάζονται να επιβιώνουν με πετσοκομένες συντάξεις και μισθούς είναι εκτός λογικής να πληρώνουν δύο και τρεις φορές ένα τηλεφωνημα για να κλείσουν ραντεβού με γιατρούς. 

Γιατί συμβαίνει αυτό; Γιατί για παράδειγμα, αν κάποιος θέλει ραντεβού με παθολόγο, με γαστρεντερολόγο και με ενδοκρινολόγο δε μπορεί με ένα τηλεφώνημα που κοστίζει ένα ευρώ να κλείσει και τα 3 ραντεβού αλλά θα πρέπει να καλέσει 3 διαφορετικές φορές! Και να πληρώσει 3 ευρώ. 
newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια: