Τρίτη 8 Απριλίου 2014

ΔΗΜΟΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ:ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2014

Ο Βαλυραίος Θωμάς Μπουρολιάς & ο Σημιζαίος ηθοποιός Γιώργος Γιαννόπουλος με τον Στάθη Αναστασόπουλο!
Στην φωτό ο νυν δήμαρχος Μεσσήνης  Στάθης Αναστασόπουλος με το Γιώργο Γιαννόπουλο, πλαισιωμένοι από τον Πέτρο Σγούρο και το Θωμά Μπουρολιά (ΦΩΤΟ-αριστερά) που επίσης παρουσιάστηκαν απο τον επιεφαλής του Συνδυσμού.
Όπως σημείωσε ο κ. Αναστασόπουλος,  ο κ. Γιαννόπουλος είναι ένας σπουδαίος ηθοποιός που έχει όμως σχέση με την αυτοδιοίκηση, καθώς έχει θητεία στο Δήμο Ηλιoύπολης Αττικής, στον οποίο μάλιστα ήταν και αντιδήμαρχος.


Ο ίδιος ο ηθοποιός, που κατάγεται από την Αρσινόη της Δημοτικής Ενότητας Ιθώμης, τόνισε ότι οι δεσμοί του με τον τόπο καταγωγής του είναι πολύ ισχυροί γι’ αυτό και επιθυμεί να επιστρέψει, σημείωσε ότι θέλει να βοηθήσει τον τόπο και έχει γράψει και σενάρια για την περιοχή τα οποία θα επιδιώξει να γίνουν ταινίες, ενώ υποστήριξε ότι το έργο του Στάθη Αναστασόπουλου στο Δήμο Μεσσήνης είναι πολύ μεγάλο και θέλει και ο ίδιος να βάλει το δικό του λιθαράκι, ιδιαίτερα στον τομέα του πολιτισμού και των τεχνών.

Μαζί με το Γιώργο Γιαννόπουλο ο Στάθης Αναστασόπουλος παρουσίασε τον Πέτρο Σγούρο, υποψήφιο στην Τοπική Κοινότητα Αρσινόης και το Βαλυραίο Θωμά Μπουρολιά, υποψήφιο στην Τοπική Κοινότητα Βαλύρας.




Δεν υπάρχουν σχόλια: