Δευτέρα 19 Μαΐου 2014

Οι Δημοτικές εκλογές 2014 στη Βαλύρα

Γεωργία Δημητρακοπούλου, Νίκος Καρτερολιώτης & Σταύρος Η. Μακρής στο Τοπικό Συμβούλιο Βαλύρας!


Ανταπόκριση: Χρ. Παπ.

Στις Δημοτικές Εκλογές της Κυριακής 18 Μαΐου 2014, το τριμελές Τοπικό Συμβούλιο της Κοινότητας Βαλύρας αποτελείται από τα εξής μέλη:
1.    Από τον Συνδυασμό του υποψηφίου δημάρχου Στάθη Αναστασόπουλου, εκλέχτηκαν δυο μέλη, η Γεωργία Δημητρακοπούλου η οποία θα αναλάβει και την προεδρία την προσεχή 5ετία και ο εξαγωγέας ελαιολάδου Νίκος Σωτ. Καρτερολιώτης.
2.    Επίσης, από το Συνδυασμό της ΑΔΕΣΜΕΥΤΗΣ κίνησης πολιτών ΔΗΜΟΥ ΜΕΣΣΗΝΗΣ του υποψηφίου Δημάρχου Γιώργου Τσώνη εκλέχθηκε ο Σταύρος Η. Μακρής.




Από κει και πέρα, μετά την εκλογή τους και τα τρία μέλη της Τοπικής Κοινότητας Βαλύρας, όπως επίσης και ο πρώτος αναπληρωματικός σύμβουλος Θωμάς Νικ. Μπουρολιάς (σ.σ. δεν εκλέχθηκε για μια (1) ψήφο), σε δηλώσεις τους στην ηλεκτρονική μας εφημερίδα, φανερά ικανοποιημένοι από το τελικό αποτέλεσμα, αλλά και από την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό τους οι Βαλυραίοι/ες ψηφοφόροι, υποσχέθηκαν ότι θα εργασθούν με όλες τους τις δυνάμεις σε συνεργασία με τον νέο δήμαρχο που θα εκλεγεί την προσεχή Κυριακή καθώς και το Δημοτικό Συμβούλιο Μεσσήνης  για την προώθηση και λύση των προβλημάτων της όμορφης κωμόπολής μας τέως έδρα του ιστορικού Δήμου Ιθώμης.
Στο μεταξύ, αξίζει να επισημάνουμε ότι η νέα «σιδηρά κυρία» της Βαλύρας Γεωργία Δημητρακοπούλου σύζυγός του επιχειρηματία Τάκη Δημητρακόπουλου συνδέεται φιλικά εδώ και δεκαετίες και με τον Μεσσήνιο πρωθυπουργό κ. Αντώνη Σαμαρά.
Τέλος, θερμές ευχές για την εκλογή τους και από την διεύθυνση της ηλεκτρονικής μας εφημερίδας.



ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΒΑΛΥΡΑΣ

 
Ευχαριστήριο
Ευχαριστούμε, όλους όσοι συμπορεύτηκαν μαζί μας και, στήριξαν το ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στις Δημοτικές Εκλογές της Κυριακής 18/05 με  αποτέλεσμα την άνοδο των δυνάμεών μας κατά 100%.
Αγαπητοί πατριώτες, θα είμαστε δίπλα σας σε κάθε μικρό και μεγάλο πρόβλημα.
Επίσης, σας καλούμε να μπείτε πιο αποφασιστικά στην πάλη για να διεκδικήσουμε την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών μας και να αποτρέψουμε τα χειρότερα που έρχονται.
Καλή δύναμη σε όλους!
  
Βαλύρα 19 Μαΐου 2014
Κωνσταντίνος Παπαγεωργίου
Μιχάλης Φωτεινός
Ελένη Παπαγεωργίου

Δεν υπάρχουν σχόλια: