Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014

Αυτοκτόνησε προχθές ο 35χρονος Αλβανός που φέρεται ότι βίαζε την κόρη του στο Τρίκορφο!

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες αυτοκτόνησε στα κρατητήρια των αστυνομικών υπηρεσιών Μεσσηνίας στην Καλαμάτα όπου κρατείτο για να  απολογηθεί στις δικαστικές αρχές. Σύμφωνα με τους συγκρατούμενους τους λίγο πριν τα μεσάνυχτα πήγε στην τουαλέτα και αργούσε. Ειδοποίησαν τους αστυνομικούς και τον βρήκαν κρεμασμένο με το  σεντόνι του.Από την Αστυνομία εκδόθηκε μάλιστα η ακόλουθη ανακοίνωση για το περιστατικό:
"Χθες (20.6.2014) το βράδυ, στην τουαλέτα των κρατητηρίων του Αστυνομικού Τμήματος Καλαμάτας, βρέθηκε από αστυνομικούς, νεκρός 35χρονος κρατούμενος, υπήκοος Αλβανίας.
Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία προκύπτει ότι ο θάνατός του προήλθε από απαγχονισμό, με αυτοσχέδιο βρόγχο από σεντόνι.
Ο 35χρονος κρατείτο στα κρατητήρια της προαναφερόμενης Υπηρεσίας προκειμένου να οδηγηθεί στον κ. Ανακριτή Καλαμάτας για υπόθεσή του. Προανάκριση για τον ακριβή προσδιορισμό των συνθηκών θανάτου του ενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας. Από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας διατάχθηκε η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης".

Δεν υπάρχουν σχόλια: