Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014

Συνελήφθησαν γυφτάκια κλεφτρόνια που είχαν ρημάξει την περιοχή μας!!!

Σε βάρος του ανήλικου «αγοραστή» σχηματίστηκε δικογραφία για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος, ενώ οι άλλοι τρεις νεαροί κατηγορούνται για διακεκριμένες κλοπές

Μέσα σε μια νύχτα διέρρηξαν συνολικά επτά καταστήματα στην ευρύτερη περιοχή του Μελιγαλά και της Μεσσήνης, δυο ανήλικοι τσιγγάνοι και ένας λίγο μεγαλύτερος συνεργός τους χρησιμοποιώντας ένα αυτοκίνητο που είχαν κλέψει από την Καλαμάτα!

Οι κλοπές είχαν γίνει δυο ημέρες μετά τα περασμένα Χριστούγεννα και οι δράστες ηλικίας 21, 17 και 15 χρόνων είχαν αρπάξει χρήματα και προϊόντα συνολικής αξίας άνω των 10.000 ευρώ και ένα κινητό, το οποίο στη συνέχεια πούλησαν σε έναν ανήλικο τσιγγάνο. Στην κατοχή του βρέθηκε κατά την έρευνα των ανδρών του αστυνομικού τμήματος Μελιγαλά και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.
Σε βάρος του ανήλικου «αγοραστή» σχηματίστηκε δικογραφία για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος, ενώ οι άλλοι τρεις νεαροί κατηγορούνται για διακεκριμένες κλοπές. Και οι δυο δικογραφίες υποβλήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας, ενώ η έρευνα των αστυνομικών συνεχίζεται για την εξιχνίαση και άλλων διαρήξεων που τυχόν είχαν διαπράξει οι δράστες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: