Κυριακή 8 Ιουνίου 2014

Απίστευτο:Βαλυραίο γαμπρό ήθελε να βάλει στην θέση του Στουρνάρα ο Σαμαράς!!!

Δεν σας κάνουμε πλάκα
Ο βουλευτής-μυστήριο που ήθελε να κάνει ο Σαμαράς υπουργό Οικονομικών είναι ο Μεσσηνίας Δημήτρης Αθανασίου Σαμπαζιώτης και μάλιστα γαμπρός Βαλυραίος!
Όταν το έμαθε ο Σόιμπλε άρχισε να βαράει ενέσεις. Τηλεφώνησε στην Λαγκάρντ και εκείνη ζήτησε να δει εκτάκτως τον Στουρνάρα με τον Παπασταύρου.
Ο Παπασταύρου θα είναι ο αντικαταστάτης του Στουρνάρα, ο οποίος ακούγεται ότι οδεύει στην Τράπεζα της Ελλάδας.
Ο Σαμπαζιώτης ανταποκρίνεται στο προφίλ που περιγράφει ο Βηματοδότης: ο πρωθυπουργός έχει ήδη καταλήξει σε ένα όνομα που, όπως αναφέρει, μόλις ανακοινωθεί, «δεν θα πιστεύουμε στα μάτια μας». 

Στο ερώτημα αν το «πρόσωπο-έκπληξη» είναι κοινοβουλευτικός ή εξωκοινοβουλευτικός η απάντηση είναι ότι «Θα είναι κοινοβουλευτικός».
Στό ερώτημα «Μπορεί ο Πρωθυπουργός να είναι ταυτόχρονα και υπουργός Οικονομικών;» η απάντηση ήταν «Δεν νομίζω. Θα ήταν λάθος αν συνέβαινε κάτι τέτοιο γιατί ο Πρωθυπουργός έχει άλλα καθήκοντα».

Όσο για τον καλαματιανό Σαμπαζιώτη όλο και κάτι άλλο θα βρεθεί. Νέος είναι ακόμη. Όταν πατήσει τα 90 θα τον βολέψει ο Αντώνης σε κάποιο δημόσιο οργανισμό.
Βάζουμε και το βιογραφικό του να χαρεί λίγο ο άνθρωπος. Πάντως είναι προς τιμή του που δεν βγαίνει στα κανάλια.

Τόπος και Ημερομηνία γέννησης:
21/05/60 – Καρποφόρα (Πυλίας) Μεσσηνίας.
Οικογενειακή Κατάσταση:
Έγγαμος με την Καλλή Παπαϊωάννου(από την Βαλύρα), όπου έχουν αποκτήσει δύο κόρες, την Αθανασία & την Κωνσταντίνα.
Επάγγελμα:
Φυσικός.
Σπουδές:
Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων ( Τμήμα Φυσικής ). ΤΕΙ Καλαμάτας ( Τμήμα Τοπικής Αυτοδιοίκησης ).
Ξένες γλώσσες:
Αγγλική.
Κοινοβουλευτικές Δραστηριότητες
Εξελέγει για πρώτη φορά Βουλευτής Μεσσηνίας ΝΔ στις εκλογές του 2004. Κατά την περίοδο 2004-2007 διετέλεσε μέλος της Διαρκούς Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων, της Διαρκούς Επιτροπής Παραγωγής & Εμπορίου, της Μονίμου Επιτροπής Περιφερειών & τομεάρχης Μεταφορών της Κ.Ο. της ΝΔ. Επανεκλέγεται Βουλευτής Μεσσηνίας το 2007.
Την περίοδο 2008 -2009 γίνεται Πρόεδρος της Διαρκούς Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης, Τάξης & Δικαιοσύνης & μέλος της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Κοινοβουλευτικής Δεοντολογίας.
Είναι μέλος της Επιτροπής Οικονομικών και Πρόεδρος της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Περιφερειών.

Πολιτικές / Κοινωνικές Δραστηριότητες
1981 : Αφετηρία με τις φοιτητικές παρατάξεις.
Υπήρξε υπεύθυνος σχολής της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ. Υπεύθυνος Αγροτικού και Κινητοποίησης ως μέλος Νομαρχιακής Επιτροπής ΟΝΝΕΔ Ιωαννίνων έως το 1986. Υπεύθυνος Οργανωτικού και Κινητοποίησης ως μέλος Νομαρχιακής Επιτροπής Μεσσηνίας ως το 1989.Νομαρχιακός Σύμβουλος Μεσσηνίας, Μέλος Επιτροπής Παιδείας & Πρόεδρος Κοινωνικών Υποθέσεων, Πρόεδρος Νομαρχιακού Συμβουλίου και Πρόεδρος στο Κέντρο Πρόληψης κατά των ναρκωτικών την περίοδο 1994 – 2002.

Δεν υπάρχουν σχόλια: