Δευτέρα 14 Ιουλίου 2014

ΑΣΤΈΡΑΣ ΒΑΛΎΡΑΣ:ΝΈΑ ΠΡΌΣΩΠΑ ΣΤΟ Δ.Σ ΙΩΣΉΦ ΔΗΜΗΤΡΑΚΌΠΟΥΛΟΣ & ΣΤΑΎΡΟΣ ΜΠΑΚΌΠΟΥΛΟΣ! ΑΠΟΧΩΡΕΊ ΑΠΌ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΊΑ Ο ΚΑΡΎΔΗΣ...


Αστέρας Βαλύρας:νέα πρόσωπα στο Δ.Σ Ιωσήφ Δημητρακόπουλος & Σταύρος Μπακόπουλος! Αποχωρεί από την προεδρία ο Καρύδης...

Διεξήχθη, το βράδυ της Κυριακής, λίγη ώρα πριν τη σέντρα του τελικού του Μουντιάλ Γερμανίας-Αργεντινής (1-0 στη παράταση 113ο λεπτό (!)),  η ετήσια Γενική Συνέλευση του Αστέρα Βαλύρας, σε αίθουσα του τ. Δημαρχείου Ιθώμης!
Ο πρόεδρος Τάκης Καρύδης, ο τ. δήμαρχος Ιθώμης Κώστας Γεωργακόπουλος, ο καθηγητής Αθανάσιος Μπόβης, ο δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Μεσσήνης Νίκος Καρτερολιώτης, και άλλοι ομιλητές...
Χρήστος Παπαδόπουλος (σ.σ. είναι πολύ πιθανόν να αναλάβει την προεδρία), Τάσος Μπατάλιας, Ιωσήφ Δημητρακόπουλος (ΦΩΤΟ), Σταύρος Μπακόπουλος, επισήμαναν μεταξύ άλλων, ότι λόγω των οικονομικών προβλημάτων, που ταλανίζουν τα ερασιτεχνικά σωματεία της χώρας μας, δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση και η "κιτρινόμαυρη" ομάδα της Βαλύρας.

Όλοι οι ομιλητές, ζήτησαν σε αυτή την κρίσιμη περίοδο που διανύει η ομάδα του Αστέρα, ή να παραιτηθεί από το πρωτάθλημα της Β΄ Μεσσηνίας, ώστε να ταρακουνηθούν κάποιοι, όπου αγωνίζεται ανελλιπώς τις τελευταίες δεκαετίες, η να ενεργοποιηθούν ακόμη περισσότερα τα μέλη, οι επαγγελματίες  και οι φίλοι του ιστορικού συλλόγου της Ιθώμης.

ΙΩΣΗΦ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟ...ΜΠΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: Από κει και πέρα, λόγω του θανάτου του έφορου Τάκη Περιβολάρη που απεβίωσε το περασμένο χειμώνα και,  κάποια μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου που έχουν  αδρανοποιηθεί, στις συμπληρωματικές εκλογές που ακολούθησαν, εκδήλωσαν την επιθυμία να βοηθήσουν στα διοικητικά δρώμενα, ο επιχειρηματίας "Τυροκομικών Προϊόντων" Ιωσήφ  Δημητρακόπουλος και Σταύρος Μπακόπουλος Ιδιοκτήτης Συνεργείου Σουστών Αυτοκινήτων στο Ασπρόχωμα.
ΠΑΡΩΝ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ
 Εξάλλου, με έκδηλη την αγωνία στα πρόσωπά τους παρακολούθησαν τις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης ο αρχηγός του Αστέρα Βαλύρας Τζόνι Καρύδης και οι συμπαίκτες του Δημήτρης Χριστόπουλος,  Σωτήρης Καρτερολιώτης, Θόδωρος  Γιαννόπουλος, Τάσος  Π.  Μπουρίκας, Ηλίας Στ. Μακρής κ.α.
«8» ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΕΣ
 Στο μεταξύ, ευχάριστη νότα αποτέλεσε το γεγονός ότι τη νέα αγωνιστική περίοδο επιστρέφουν στις εκδηλώσεις της ομάδας του Αστέρας Βαλύρας οκτώ "8" έμπειροι παίκτες, (σ.σ. αποχωρούν όπως δήλωσαν στον αρχηγό τους Τζόνι Καρύδη οι Δημ. Δημητρακόπουλος & Δήμος Μανιάτης). Συγκεκριμένα, θα δώσουν το παρών τη νεα σεζόν στο γήπεδο "μαρακανά κάμπου" Βαλύρας οι Γιώργος Γεωργακόπουλος ολοκλήρωσε την στρατιωτική του θητεία, Δημήτρης Σιάγκρης μετατέθηκε σε μονάδα του Στρατού Ξηράς στην Τρίπολη, ο βετεράνος μέσος Γιάννης Κλειώτης θα αγωνισθεί για τελευταία σεζόν (ΦΩΤΟ διακρίνεται στο βάθος στο ιστορικό ματς πριν 20 χρόνια με τον Ναυπακτιακό Αστέρα 0-0 στο "μαρακανά του κάμπου" και θα κρεμάσει τα παπούτσια του, Πάτρικ Καίσαρης σε διπλό ρόλο παίκτη-προπονητή & Χρήστος Αθ. Βασιλόπουλος (σ.σ. είχαν υποβληθεί πέρυσι και οι δυό σε χειρουργική επέμβαση στη ποδοκνημική από τον  Μεσσήνιο χειρουργό-ορθοπεδικό Γιώργο Τσικούρη), Βασίλης Ι. Μαρινόπουλος απείχε... και οι δίδυμοι αδελφοί του Πέτρος & Χρήστος Μαρινόπουλος, οι οποίοι υπηρετούσαν σε μονάδες  της  Δημοτικής & Ελληνικής Αστυνομίας  στην Αθήνα, αλλά μετατέθηκαν πρόσφατα στη Καλαμάτα.
ΝΙΚ. ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟ ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟ: Τέλος, ο μέσος του Αστέρα Βαλύρας Νίκος Βασιλόπουλος θα συνεχίσει την καριέρα του στον φιλόδοξο Πανθουριακό του Αγαθοκλή Χριστόπουλου, μετά απο πρόταση του νέου τεχνικού της Θουρίας Γιώργου Αργυρόπουλου και επίδοξης πρωταθλήτριας στην Α1 Μεσσηνίας (σ.σ. "αγκαζέ"  με τον Α.Ο. Μεθώνης του Μάκη Γουμενάκη)!

Χρίστος Παπαγεωργίου

Δεν υπάρχουν σχόλια: