Δευτέρα 7 Ιουλίου 2014

Βαλύρα:Γάμος Νίκου Μαρινόπουλου & Μαρίας Μαγγίνα

Φωτογραφία: 2014 ΕΥΧΕΣ: Νίκο Μαρινόπουλο & Μαρία Μαγγίνα! Παιδιά από τον υπεύθυνο ενημέρωσης της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΛΥΡΑΣ Χρ. ΠΑΠ, τους ποδοσφαιριστές, τους διοικούντες και την αθλητική μας οικογένεια των κιτρινόμαυρων της Ιθώμης βίον ανθόσπαρτο & καλούς απογόνους! 
Επίσης, θερμές ευχές και στον καλαματιανό διεθνή σούπερ σταρς Σωκράτη Παπασταθόπουλο που παντρεύτηκε την ίδια ώρα σε εκκλησάκι του Σουνίου με την εκλεκτή της καρδιάς του Ξανθίππη, όπως επίσης και στον συμπατριώτη μας Άρη Γαλανόπουλο γιό του Βαλυραίου φίλαθλου πατήρ μαςΞενοφώντα!!!Παιδιά από τον υπεύθυνο ενημέρωσης της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΛΥΡΑΣ Χρ. ΠΑΠ, τους ποδοσφαιριστές, τους διοικούντες και την αθλητική μας οικογένεια των κιτρινόμαυρων της Ιθώμης βίον ανθόσπαρτο & καλούς απογόνους! 
Επίσης, θερμές ευχές και στον καλαματιανό διεθνή σούπερ σταρ Σωκράτη Παπασταθόπουλο που παντρεύτηκε την ίδια ώρα σε εκκλησάκι του Σουνίου με την εκλεκτή της καρδιάς του Ξανθίππη, όπως επίσης και στον συμπατριώτη μας Άρη Γαλανόπουλο γιό του Βαλυραίου φίλαθλου ιερέα π.Ξενοφώντα!!!

ΧΡ.ΠΑΠ

Δεν υπάρχουν σχόλια: