Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014

Επέστρεψε στον Αστέρα Βαλύρας ο Κωστής Γιαννόπουλος - Στο πάγκο ο Πατρίκ Καίσαρης!

Ο Κωστής Γιαννόπουλος, επέστρεψε στον Αστέρα Βαλύρας! Στο πάγκο ο Πατρίκ Καίσαρης
Ο Κωστής Γιαννόπουλος επέστρεψε και πάλι στον Αστέρα Βαλύρας, καθώς την περσινή σεζόν είχε δοθεί «δανεικός» για ένα χρόνο στον Α.Σ. Ανδρούσης!
Ο 28χρονος μεσοεπιθετικός, συγκαταλέγεται στους κορυφαίους παίκτες που ανέδειξαν οι «κιτρινόμαυροι» της Ιθώμης την τελευταία δεκαετία, ενώ παλιότερα για μια σεζόν είχε φορέσει και τη φανέλα της Εράνης Φιλιατρών όταν αγωνίζονταν στο πρωτάθλημα της  Δ΄ Εθνικής.

Από κει και πέρα, στο πάγκο θα καθίσει ο 31χρονος Πατρίκ Καίσαρης, ο οποίος προσφέρθηκε να επιφορτισθεί την προσεχή σεζόν σε διπλό ρόλο παίκτη- προπονητή, καθώς η άλλοτε κραταιά ομάδα της Ιθώμης λόγω των οικονομικών προβλημάτων που ταλανίζουν πολλά επαρχιακά σωματεία (σ.σ. βλέπε Νίκη Φιλιατρών, Βλαχόπουλο, Αστέρας Μικρομάνης, Α.Σ. Μάνεση, Πανευαϊκός, Ολυμπιακός Διαβολιτσίου, ΑΕΚ Μελιγαλά, Πύραυλος Ζευγολατιού κ.α.) δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να πληρώνει προπονητές από την Καλαμάτα και στο τέλος να είναι ασυνεπής…


ΓΗΠΕΔΙΚΟ ΑΣΤΕΡΑ:

 Όπως έγινε γνωστό, πρώτο μέλημα των διοικητικών παραγόντων του Αστέρα, είναι να προχωρήσουν σε συνεργασία με το δήμο Μεσσήνης στην βελτίωση των αθλητικών, εγκαταστάσεων στο δημοτικό γήπεδο «μαρακανά κάμπου» Βαλύρας, να τοποθετηθεί λυόμενη κερκίδα, WC, αποδυτήρια, γραφεία, λίφτινγκ στο περιβάλλοντα χώρο που έχει αφεθεί στην καταστροφή μανία από τους εξαθλιωμένους «Ρομά και, ασφαλτόστρωση των δημοτικών δρόμων που οδηγούν στο γήπεδο από τα γειτονικά χωριά Πλατύ,  Άγιο Φλώρο, Σκάλα και Λάμπαινα.
Παράλληλα, στο αγωνιστικό μέρος ο Πάτρικ Καίσαρης τόνισε μεταξύ άλλων, ότι ο Αστέρας τη νέα σεζόν θα στηριχθεί επί το πλείστον σε δικούς του γηγενείς παίκτες από την Βαλύρα και την ευρύτερη περιοχή της Ιθώμης.

Επίσης, τον χαροποίησε  ιδιαίτερα η σμερινή επιστροφή του Κώστα Γιαννόπουλου στην ομάδα του, ο οποίος εάν δουλέψει σκληρά με τους συμπαίκτες του, είναι σε θέση  να καλύψουν με τον καλύτερο τρόπο το κενό που άφησε ο Γιάννης  Καρύδης ο οποίος δόθηκε στον συνώνυμο των Αρφαρών.

Στο μεταξύ, ο νεαρός και φιλόδοξος τεχνικός του Αστέρα, πρόσθεσε ότι ανάλογα με την πορεία του στο φετινό πρωτάθλημα, θα προχωρήσει η διοίκηση και ο επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος Μάριος Κλειώτης την μετεγγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, σε κάποιες προσθήκες έμπειρων παικτών εγνωσμένης αξίας, ώστε να διεκδικήσει με αξιώσεις γιατί όχι και την άνοδο στην  νέα Α1 Κατηγορία.
ΚΑΡΤΕΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ: Τέλος, πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Β΄ Μεσσηνίας τον προσεχή Οκτώβριο ο Αστέρας Βαλύρας με την ευκαιρία συμπλήρωσης 63 χρόνων από την ίδρυσή του τον Σεπτέμβριο του 1951 θα κυκλοφορήσει κάρτες διαρκείας για την οικονομική του ενίσχυση, με τιμή κόστους 25ευρώ τη μία και θα απευθυνθεί σε όλους όσοι από τους φίλους του διαμένουν στην γενέτειρά τους η στην υπόλοιπη Ελλάδα και το εξωτερικό, ΗΠΑ, Καναδά, Γερμανία, Ελβετία, Αυστρία, Νότιο Αφρική και Αυστραλία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: