Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014

ΒΑΛΥΡΑ:Λίφτινγκ στο γήπεδο του Αστέρα!

Τις προσεχείς μέρες το γήπεδο "μαρακανά του κάμπου" Βαλύρας που αγωνίζεται ο λαοφιλής μας ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΆ ΚΑΙ 4-5 παιχτρόνια απο τα πέριξ Αρφαρά, Άγιο Φλώρο, Λάμπαινα και Σιάμαρη, αλλάζει όψη  με απόχρωση το κίτρινο της ιστορικής μας ομάδας!!!

ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ-ΜΠΟΒΗΣ-ΜΠΟΥΤΟΣ: Προσφορά το χρώμα απο το ΔΗΜΟ ΜΕΣΣΗΝΗΣ και το δήμαρχο Στάθη Αναστασόπουλο, ενώ οι ελαιοχρωματισμοί θα γίνουν σε τιμή κόστους απο τους συμπατριώτες κ.κ. Τάσο Μπόβη και Χρήστο Μπούτο, λίφτινγκ σε αποδυτήρια, μπάνια, γραφεία διαιτητών καθώς και φρεσκάρισμα της βόρειας και δυτικού μαντρότοιχου.
Για το ΔΣ. Ο γεν. γραμματέας Γιώργος Νικ. Φωτεινός


ΚΑΡΤΕΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ: Υ.Γ. Φίλοι του Αστέρα Βαλύρας βάλτε όλοι λίγο πλάτη, μη περιμένουμε τα πάντα απο το κράτος και το Δήμο, τις προσεχείς μέρες θα κυκλοφορήσουν και ειιστήρια ΚΑΡΤΕΣ-ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2014-15  σε τιμή 20Ευρώ, ώστε να καλύψουμε τα έξοδά μας εξοδολόγιο διαιτητών, Γιατρών για τους αγώνες αθλητικό υλικό, κάλτσες, παπούτσια, σαλιάρεςς; σορτσάκια, φανέλες και μπουφάν...

ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ ΣΥΛΑΝΤΙΚΑ: Επίσης σήμερα υποσχέθηκε να δωρίσει  25 τεμάχια αντιανεμικά- μπουφανάκια για το χειμώνα ο κορυφαίος ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΗΣ της Μεσογείου Νίκος & Έλενα Σουλαντίκα στη ΒΑΛΥΡΑ (σ.σ. μαζί με το ΜΕΛΙΣΑΚΙ του Στάθη Νιφόρου στο Μελιγαλά.
Νικόλα & Έλενα ΣΟΥΛΑΝΤΙΚΑ σας ευχαριστούμε για τη προσφορά σας και ελπίζουμε να ευεσθητοποιηθούν κάποτε και κάποιοι βαλυραίοι μεγιστάνες με δεκάδες εκατομύρια καταθέσεις στις Τράπεζες Ελλάδος και ΗΠΑ Καναδά, Αυστραλίας και Γερμανία, που έχουν  ξεχάσει τον Αστέρα Βαλύρας που ξεκίνησαν τα πρώτα τους ποδοσφαιρικά βήματα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: