Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014

Μεσσήνη:Με κλεμμένη ψήφο ορκίστηκε δήμαρχος ο Στάθης Αναστασόπουλος!!!

Για κλεμμένη ψήφο, κάνουν λόγο στον συνδυασμό του Γιώργου Τσιώνη, που αλλοίωσε το εκλογικό αποτέλεσμα!!!
Τελέστηκε χθες το μεσημέρι στο δημαρχείο Μεσσήνης η ορκωμοσία της ''νέας'' δημοτικής αρχής, ήτοι του έως τώρα δημάρχου Στάθη Αναστασόπουλου, ο οποίος σημειωτέον ήρθε δεύτερος στην εκλογική αναμέτρηση της δεύτερης Κυριακής με μια ψήφο διαφορά από τον συνδυασμό του Γιώργου Τσιώνη.
Συγκεκριμένα στο 223 εκλογικό τμήμα της Μεσσήνης ένα ψηφοδέλτιο που ανήκει στον συνδυασμό του Γιώργου Τσιώνη, προσμετρήθηκε από λάθος της εφορευτικής επιτροπής, στον συνδυασμό του Στάθη Αναστασόπουλου. Το γεγονός αυτό σαφέστατα αλλοιώνει το εκλογικό αποτέλεσμα και προβάλει ζήτημα καταπάτησης της εκλογικής διαδικασίας, ενώ παράλληλα προσβάλει τον θεσμό του εκλέγειν και εκλέγεσθαι της Ελληνικής δημοκρατίας.
 
Βεβαίως ο Γιώργος Τσιώνης έχει προσφύγει για το θέμα αυτό στο εκλογοδικείο, του οποίου η απόφαση θα έπρεπε ήδη να έχει ανακοινωθεί. Από την μεριά του ο Στάθης Αναστασόπουλος έχει υποβάλει  αντένσταση, άγνωστο σε εμάς για ποιο λόγο. 
Επίσης ο Γιώργος Τσιώνης , σύμφωνα με πληροφορίες , αναμένεται εντός των προσεχών ημερών να βγάλει επί του θέματος σχετική ανακοίνωση.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: