Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014

Απευθείας Μίσθωση Αγροτικής Γής στο Μαυρομμάτι Ιθώμης

Ανάρτηση   κληροτεμαχίου  για  απευθείας  μίσθωση Αγροτικής  Γης (Σύμφωνα με το άρθρο 7 του Ν 4061 /2012  ΦΕΚ 66Α/12 )  στην Π.Ε. Μεσσηνίας. 
Η Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Μεσσηνίας  γνωστοποιεί ότι στην ιστοσελίδα του Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε. (www.opekepe.gr) έχει  αναρτηθεί κληροτεμάχιο  στην Π.Ε. Μεσσηνίας  για απευθείας  μίσθωση Αγροτικής  Γης (Σύμφωνα με το άρθρο 7 του Ν 4061 /2012  ΦΕΚ 66Α/12 )  και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν τις αιτήσεις τους μέσω της εφαρμογής.

Πρόκειται για ένα  κληροτεμάχιο  στην Τ. Κ. ΑΡΧΑΙΑΣ  ΜΕΣΣΗΝΗΣ  ,  στη  Δ.Ε  ΙΘΩΜΗΣ , στο ΔΗΜΟ  ΜΕΣΣΗΝΗΣ   το οποίο  ανήκει  στη ΔΙΑΝΟΜΗ  ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΙΟΥ  ΙΘΩΜΗΣ , με αριθμό κληροτεμαχίου 302  και έκταση 34.258 τ.μ.,  για  γεωργική  χρήση  
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν τις αιτήσεις μέχρι 21/9/2014, αποκλειστικά ηλεκτρονικά (μέσω της εφαρμογής), ακολουθώντας την παρακάτω διαδρομή: www.opekepe.gr--Παραχώρηση ακινήτων ΥΠΑΑΤ--Απευθείας Μίσθωση Αγροτικής Γής—Εφαρμογή – (Ακόλουθο σύνδεσμο).
Στη συνέχεια επιλέγει ΕΙΣΟΔΟΣ και δίνει το όνομα χρήστη και το συνθηματικό προκειμένου να μπει στην εφαρμογή. Εάν δεν έχει όνομα χρήστη και συνθηματικό επιλέγει ΕΓΓΡΑΦΗ προκειμένου να δώσει τα στοιχεία του και να εγγραφεί στην εφαρμογή.
Για να δεί κάποιος τα αναρτημένα  κληροτεμάχια  ακολουθεί πάλι την ίδια διαδρομή και από την Εφαρμογή επιλέγει την καρτέλα Αρχεία. ΚΜΖ--Μίσθωσης  (Άρθρο 7) και από το παράθυρο που θα ανοίξει επιλέγει την Περιφερειακή Ενότητα που τον ενδιαφέρει και κατεβάζει τα αρχεία με μορφή χάρτη του Google Earth. 
Η μοριοδότηση των ενδιαφερομένων και η μίσθωση του κληροτεμαχίου θα γίνει με τις διατάξεις του Ν. 4061/2012 (ΦΕΚ 66/Α/2012) 

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία  της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Μεσσηνίας  , στα τηλέφωνα: 2721361219 , 217 (περιοχή Καλαμάτας)

Δεν υπάρχουν σχόλια: