Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014

Ο μεγάλος ''αδελφός'' στο Νοσοκομείο Καλαμάτας...

Στην εγκατάσταση κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης (CCTV) για την επιτήρηση των δύο (2) κεντρικών εισόδων και των χώρων στάθμευσης στον περιβάλλοντα χώρο της Νοσηλευτικής Μονάδος Καλαμάτας προχώρησε η Διοίκηση του Νοσοκομείου μετά από την εμφάνιση συχνών κρουσμάτων κλοπής και παραβιάσεων σε χώρους του Νοσοκομείου. 

Το νέο σύστημα παρακολούθησης αποτελείται από:
1. Έγχρωμες τηλεχειριζόμενες δικτυακές κάμερες εξωτερικού χώρου, νυχτερινή όραση και αυτόματη ανίχνευση μέρα νύχτα.

2. Ειδικό καταγραφικό Η/Υ με οθόνη 23’’, χώρο εγγραφής κλπ

Επιπρόσθετα το νέο σύστημα παρέχει πολλές δυνατότητες τόσο στην καταγραφή δεδομένων όσο και στη λειτουργικότητά του. Η δυνατότητα συνεχούς αναβάθμισής του το καθιστά ανανεώσιμο και σύγχρονο στο πέρας του χρόνου. Διαθέτει έξυπνες δυνατότητες ανάλυσης των video δεδομένων όπως ανίχνευση κίνησης και παρακολούθησης συγκεκριμένης κίνησης, δυνατότητα ανεύρεσης ανά κάμερα συμβάντων με βάση την διαδρομή της  κίνησης, μέτρηση εισόδου εξόδου ανθρώπων και αυτοκινήτων και πολλά άλλα.
Με την τοποθέτηση του κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης και την ανάθεση της φύλαξης του Νοσοκομείου σε ιδιωτικό συνεργείο,  ενισχύεται σημαντικά η φύλαξη στους χώρους του Νοσηλευτικού Ιδρύματος αντιμετωπίζοντας ένα χρόνιο πρόβλημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: