Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014

Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στη Μεσσήνη

Στο πνεύμα των Χριστουγέννων έχει ήδη μπει η Μεσσήνη. Στις 6.30 σήμερα το απόγευμα θα γίνει το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου, με μελωδίες της Δημοτικής Φιλαρμονικής Μεσσήνης, παραδοσιακά κεράσματα από τον Εμπορικό Σύλλογο Μεσσήνης, κατασκευές και παζάρι από το Θεατρικό Εργαστήρι Μεσσήνης, παζάρι του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Μεσσήνης, δώρα και εκπλήξεις από τον Αϊ- Βασίλη.
Συμμετέχουν ο...
Σύλλογος Τριτέκνων και ο Φιλοζωικός Σύλλογος Μεσσήνης ΓΗ.ΤΟ.ΝΟΙΑ ΣΟΥ., ενώ αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως τα καταστήματα της πόλης θα είναι ανοικτά.
Σήμερα επίσης, από τις 6.00 το απόγευμα έως τις 10.00 το βράδυ και αύριο από τις 10.00 το πρωί έως τη 1.00 μετά το μεσημέρι και από τις 5.00 το απόγευμα έως τις 9.00 το βράδυ, θα γίνει χριστουγεννιάτικο παζάρι και γιορτή με τη συμμετοχή των χορευτικών ομάδων από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μεσσήνης, στην αίθουσα του Συλλόγου.
Αύριο, από τις 5.30 το απόγευμα και τη Δευτέρα από τις 10.00 το πρωί έως τη 1.00 μετά το μεσημέρι και από τις 4.00 το απόγευμα έως τις 9.00 το βράδυ, το Σωματείο Εθελοντών Μεσσήνης, με τη συμμετοχή του Ωδείου Μεσσήνης, διοργανώνει στο Πολιτιστικό Κέντρο «Στρατηγού Αθαν. Δασκαρόλη» χριστουγεννιάτικη γιορτή και «Παζάρι Αγάπης» με τίτλο «Στο πνεύμα των Χριστουγέννων».
Την Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου, από τις 11.00 το πρωί έως τη 1.00 μετά το μεσημέρι, θα πραγματοποιηθεί χριστουγεννιάτικη γιορτή στο ΚΑΠΗ.
Την Κυριακή 21 Δεκεμβρίου, από τις 11.00 το πρωί έως τη 1.00 μετά το μεσημέρι, με τίτλο: «Αγαπημένε μου Άγιε Βασίλη…», θα διοργανωθεί χριστουγεννιάτικο Παιδικό Εργαστήρι από τους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς Μεσσήνης, στην οδό 28ης Οκτωβρίου Μεσσήνης, για την ενίσχυση του Δημοτικού Κοινωνικού Παντοπωλείου.
Την ίδια ώρα, στην κεντρική πλατεία Μεσσήνης, οι Τρίτεκνοι Μεσσηνίας θα στήσουν το δικό τους εργαστήρι ζαχαροπλαστικής.
Οι εκδηλώσεις θα ολοκληρωθούν τη Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου, οπότε από τις 5.00 έως τις 7.00 το απόγευμα, στην πλατεία Ν. Χιώτη (μικρή πλατεία), το Θεατρικό Εργαστήρι Μεσσήνης θα παίξει θεατροπαιχνίδια.   
ΘΑΡΡΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: