Πέμπτη, 18 Δεκεμβρίου 2014

Τι λένε τα άστρα για τις πολιτικές εξελίξεις:O Κρόνος χτυπάει αλύπητα τον Σαμαρά. Ο Τσίπρας είναι ο άνθρωπος του πεπρωμένου-ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΤΟ 2015 !!!

Του Θανάση Ματσώτα
Μακράν η καλύτερη πολιτική ανάλυση που έχει γραφτεί το τελευταίο διάστημα για τις εγχώριες πολιτικές εξελίξεις. Ο αστρολόγος Θανάσης Ματσώτας αποκαλύπτει γιατί ο Σαμαράς έχει χάσει το παιγνίδι. Τον χτυπάει αλύπητα ο Κρόνος!
Οι "καλύτεροι οικονομολόγοι του κόσμου" που, όπως είπε, χρησιμοποίησε η Μέρκελ, κατέστρεψαν την Ελλάδα. Οι φιλόσοφοι και οι κοινωνιολόγοι έχουν πέσει σε κατάθλιψη. Οι... πολιτικοί αναλυτές ή είναι αργυρώνητοι ή γράφουν μπαρούφες και γελάει ο κόσμος. Οι δημοσκόποι καταποντίζονται. Τι μας απέμεινε; Η πανάρχαια επιστήμη της αστρολογίας!
Ο συνεργάτης του enallaktikos.gr, διακεκριμένος αστρολόγος Θανάσης Ματσώτας, που έχει προβλέψει με επιτυχία τα μελλούμενα στο πολιτικό στερέωμα, συνδυάζοντας τους αστρολογικούς χάρτες της Ελλάδας, της μεταπολίτευσης, των μνημονίων, του Σαμαρά, του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα προβλέπει ότι ο άνθρωπος του πεπρωμένου θα κυβερνήσει το 2015. Μελετήστε με μεγάλη προσοχή και ανοιχτό μυαλό την επιστημονικά εμπεριστατωμένη αστρολογική του ανάλυση. Διαβάστε περισσότερα »

Δεν υπάρχουν σχόλια: