Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015

Σύλλογος Γυναικών: Καρναβάλι Βαλύρας τη Κυριακή 22/02 ! Νέο Δ.Σ. στο Θάμυρι

Η Βαλύρα αντιστέκεται και φέτος στην οικονομική κρίση και στα τερτίπια των καιρών, θα κρατήσει ζωντανές τις παραδόσεις μας και ο δραστήριος Σύλλογος Γυναικών, αισιοδοξεί και ατενίζει με αισιοδοξία τις καρναβαλικές εκδηλώσεις που έχουν προγραμματιστεί να διεξαχθούν την Κυριακή 22/02/15 στις 8 το βράδυ στην πλατεία της όμορφης κωμόπολης της Ιθώμης. 
Συγκεκριμένα, η νέα πρόεδρος του Γυναικείου Συλλόγου  Βαλύρας Αγάπη Μπουρολιά-Συκιωτάκη σε ανακοίνωση που εξέδωσε, αναφέρει μεταξύ άλλων, ότι μαζί με τα μέλη του Διοικητικού της Συμβουλίου, υπόσχονται μια μαγευτική βραδιά αυτή της Κυριακής των απόκρεω και θα γιορτάσουν το καρναβάλι 2015 με έναν μοναδικό τρόπο που θα θυμίζει παλιές εποχές τις οποίες θα ξαναζωντανέψουν οι νεότεροι. 
Την Κυριακή από τις 8 το βράδυ πρόσθεσε η κυρία Αγάπη Μπουρολιά θα προσφέρεται σε όλους όσοι από τους επισκέπτες  βρεθούν στη πλατεία της Βαλύρας καταπληκτικό  φαγητό που θα μαγειρέψουν  και θα προσφέρουν δωρεάν μαζί με το κρασί, οι εκλεκτές κυρίες του Συλλόγου Γυναικών. Θα ακολουθήσει άναμμα της φωτιάς και γλέντι μέχρι τις πρωινές ώρες!

ΝΕΟ ΔΣ ΣΤΟ "ΘΑΜΥΡΙ"
Νέο διοικητικό Συμβούλιο απέκτησε πρόσφατα ο Πολιτιστικός Σύλλογος Βαλύρας ο "ΘΑΜΥΡΙΣ" με τον Ταχυδρομικό Υπάλληλο Χρήστο Παπαδόπουλο να αναλαμβάνει τη θέση του προέδρου.
 Επίσης, ευχάριστη νότα αποτελεί και η παρουσία στο Δ.Σ. του γνωστού δημοσιογράφου-ιστοριοδίφη και οραματιστή των Ιθωμαίων Γιάννη Ελ. Λινάρδου. 
Από κει και πέρα μετά τη συγκρότηση σε σώμα το νέο προεδρείο του "Θάμυρι έχει ως εξής:
Πρόεδρος: Χρήστος Παπαδόπουλος
Αντ/δρος: Αννέτα Σύριου
Γεν. Γραμματέας: Νικόλαος Μπάκας
Ταμίας: Σταύρος Ιωάννου
Έφορος: Σταύρος Μπάκας
Μέλη: Γιάννης Ελ. Λινάρδος
και Κυριάκος Σύριος

Δεν υπάρχουν σχόλια: