Κυριακή 10 Μαΐου 2015

Μπαράζ ανόδου Γ΄ Εθνικής: Ο Α.Ο. Κυπαρισσίας "σκότωσε" με 1-0 την Α.Ε. Σπάρτης!. Νοκ άουτ ο Μιτρόφ, "πονάει" ο Τάκης Καρατζούλιας...

Ο Α.Ο. Κυπαρισσίας  νίκησε  την Κυριακή 10/05 με  σκορ 1-0 την ΑΕ Σπάρτης στο 1ο αγώνα μπαράζ για την άνοδο στη Γ΄Εθνική! 
Φωτο:Στην κάτω σειρά 2ος από δεξιά διακρίνεται ο Μελιγαλαίος άσος Τάκης Καρατζούλιας!
ΡΕΠΟΡΤΑΖ Χρ. Παπ.
Παρουσία 1500 και πλέον φιλάθλων στο γήπεδο της Κυπαρισσίας, με το δεξί...ξεκίνησαν την Κυριακή 10/05 το απόγευμα τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις  για τα μπαράζ ανόδου στην Γ΄  Εθνική, οι πρωταθλητές της Α΄ Μεσσηνίας, νικώντας στο 1ο αγώνα την Α.Ε. Σπάρτης με σκορ 1-0. Το πολύτιμο τέρμα για την ομάδα του Α.Ο Κυπαρισσίας πέτυχε ο Φώτης  Παναγόπουλος στο 34ο λεπτό του α΄ ημιχρόνου με φοβερό σουτ μετά από μπαλιά ακριβείας του Τάκη Καρατζούλια που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.

MVP O Ο ΝΤΟΥΓΕ: Στην  επανάληψη, οι Σπαρτιάτες είχαν την υπεροχή, έχασαν σωρεία ευκαιριών, είχαν σουτ στο κάθετο δοκάρι με τον Ηλία Αναστασάκο στο 47ο λεπτό, ενώ  όσες φορές χρειάσθηκε να επέμβει ο έμπειρος γκολκίπερ του ΑΟΚ Θοδωρής Ντουγέρογλου (σ.σ. κορυφαίος του γηπέδου)  κατέβασε τα ρολά, ενώ συγκλονιστική εμφάνιση πραγματοποίησε και ο Ντιόπ. 
Επίσης, στην επανάληψη το συγκρότημα της αρκαδιάς παρατάχθηκε με αμυντικούς προσανατολισμούς,  διπλή ζώνη άμυνας, ενώ οι παίκτες του ΑΟΚ κέρδισαν το πρώτο κόρνερ στο β΄ ημίχρονο στο 72ο λεπτό που πέρασε ανεκμετάλλευτο.

ΝΟΚ ΑΟΥΤ Ο ΜΙΤΡΟΦ: Σοβαρός τελικά αποδείχθηκε ο τραυματισμός του Μιτρόφ, που υπέστη θλάση στο δικέφαλο και θα χάσει τους υπόλοιπους αγώνες μπαράζ για την άνοδο στη Γ΄Εθνική, ενώ στον εκτός έδρας αγώνα της Τετάρτης με τον ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου αμφίβολη παραμένει και η συμμετοχή του έμπειρου Μελιγαλαίου μέσου Τάκη Καρατζούλια που "κληρονόμησε" ένα κτύπημα στη ποδοκνημική και αντικαταστάθηκε από τον στρατευμένο Θεοδωρακόπουλο!
Διαιτησία: Εύκολο έργο είχε ο αξιολογημένος αθηναίος ρέφερι των εθνικών κατηγοριών  κ. Βάτσιος, με τους συνεργάτες του κ.κ. Δημόπουλο και Ντζουροπάνο του (Σ.Δ. Δυτικής Αττικής)
A.O. KΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ (Αλέξανδρος Μαντζούνης) : Ντουγέρογλου, Ανδρουτσής, Γιαννόπουλος, Γ. Παναγόπουλος (55΄Κόλλιας), Μιτρόφ (66΄ Γεωργιόπουλος) Γαργαρώνης, Λυδιώτης,  Σίντι, Φ. Παναγόπουλο, Χ. Παπαγεωργίου και Καραντζούλιας (77΄λ.τ. Θεοδωρακόπουλος).
A.E. ΣΠΑΡΤΗΣ (Αργύρης Κατσίχτης): Γαρόζης, Πρασσάς (77΄Γκολέμης), Κόπελας, Πανάκης (70΄Πολυκράτης), Σπηλιωτόπουλος, Σεμερτζίδης, Χοτζάϊ, Τσούκλης, Ντορίν, Γεωργακόπουλος και Ηλίας Αναστασάκος



13ος ΟΜΙΛΟΣ: Στο άλλο ματς του 13ου ομίλου ο Πανθυρεατικός Άστρους επικράτησε εντός έδρας του ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου με σκορ 1-0, χάρις σε γκολ που πέτυχε ο Ιατρίδης στο 35ο λεπτό.

Αναλυτικά η βαθμολογία του ομίλου: 

1. Α.Ο. Κυπαρισσίας 3

2. Πανθυρεατικός 3

3. Α.Ε. Σπάρτης 0

4. ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου 0

Επόμενη αγωνιστική (13/Ο5 στις 17:οο)

ΠΑΟΚ ΚΟΥΤΣΟΠΟΔΙΟΥ - Α.Ο. ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ 
Α.Ε. ΣΠΑΡΤΗΣ - ΠΑΝΘΥΡΕΑΤΙΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: