Κυριακή 2 Αυγούστου 2015

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΛΥΡΑΣ: Νεα 13μελή διοίκηση με πρόεδρο το βετεράνο άσο Σταύρο Η. Μακρή!


ΒΑΛΥΡΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ:  Νέο, ισχυρό διοικητικό συμβούλιο απέκτησε ο ιστορικός Αστέρας Βαλύρας/ Ιθώμης μετά τις σημερινές 02/08/2015 εκλογές που διεξήχθησαν στην αίθουσα του πρώην δημαρχείου Ιθώμης.
ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΣΤΗΒ Η. ΜΑΚΡΗΣ: Επίσης, στο καινούριο διοικητικό συμβούλιο που προέκυψε, με την σημαντική παρέμβαση του νυν αντιδημάρχου Μεσσήνης Κώστα Γεωργακόπουλου, πρώην δημάρχου Ιθώμης και επι σειρά ετών προέδρου του Αστέρα Βαλύρας, την προεδρία ανέλαβε ο παλαίμαχος άσος της "κιτρινόμαυρων" την δεκαετία του ΄70-80 Στηβ Ηλ. Μακρής και νυν τοπικός δημοτικός σύμβουλος με το Δημοτικό Συνδυασμό του νυν δημάρχου Μεσσήνης Γιώργου Τσώνη.
ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΚΩΣΤΑ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΥ: Παράλληλα, στο σύντομο χαιρετισμό του ο νυν αντιδήμαρχος Μεσσήνης Κώστας Δ. Γεωργακόπουλος (σ.σ. δεσμεύθηκε στην ομιλία του για την βελτίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων του δημοτικού γηπέδου του Αστέρα) ώστε σε συνεργασία με το δήμο Μεσσήνης και τους ξενοδόχους της παραλιακής στη περιοχή της Μπούκας και της Ανάληψης, το δημοτικό γήπεδο Βαλύρας εφόσον γίνει βελτίωση πρώτα των αθλητικών εγκαταστάσεων και τοποθετηθεί ηλεκτροφωτισμός και προβολείς, οι προπονήσεις να διεξάγονται νυχτερινές και να φιλοξενεί στο πλαίσιο του αθλοτουρισμού και κάποιες ευρωπαϊκές ομάδας απο Σουηδία, Γερμανία, Αγγλία, Αυστρία και Ρωσία για προετοιμασία οι οποίες οι οποίες μέσω ταξιδιωτικών πρακτορείων έχουν εκφράσει ενδιαφέρον.

ΝΕΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ: Απο κει και πέρα, μετά τους Κώστα Γεωργακόπουλο και Στηβ Μακρή στο νέο ΔΣ. μετέχουν και οι επιχειρηματίες Ιωσήφ Π. Δημητρακόπουλος και, Γιώργος Ν. Μπουρολιάς. 
Επίσης, ο μακροβιότερος παράγοντας στην ιστορία του συλλόγου αλλά και στη Δ΄ Εθνική Γιώργος Ν. Φωτεινός, ο διοικητικός παράγοντας Βασίλης Φ. Μπακόπουλος επί προεδρίας Κώστα Χριστόπουλου, οι Παναγιώτης Αργ. Θεοδωρόπουλος, Δημήτρης Φιλόπουλος, ο αθλητικογράφος Χρ. Παπ. και αναπληρωματικά μέλη οι Χρήστος Θ. Παπαδόπουλος, Στυλιανός Μακρής, Ξενοφών Καρτερολιώτης και Μάριος Κλειώτης.
ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ Η.ΜΑΚΡΗ: Ο νέος πρόεδρος, της ιστορικής ομάδας του Αστέρα Βαλύρας Σταύρος Ηλ. Μακρής αμέσως μετά την εκλογή του στην αίθουσα του πρώην δημαρχείου Ιθώμης στη Βαλύρα, δεν θέλησε να προχωρήσει σε βαρύγδουπες δηλώσεις, καθώς συνήθιζε πάντα να μιλάει με τη δυναμική του για μια 20ετία και πλέον μόνο μέσα στα γήπεδα... 
Απλά, το νέο μεγάλο "αφεντικό" του Αστέρα επιγραμματικά ανέφερε, ότι ευχαριστεί θερμά, πρώτα τους συνεργάτες του κ.κ. Κώστα Γεωργακόπουλο, και Γιώργο Μπουρολιά οι οποίοι τον πρότειναν για την επιτελική θέση του προέδρου, στην ποδοσφαιρική ομάδα που υπηρέτησε ως παίκτης για δυο δεκαετίες και σε καμιά άλλη, (σ.σ. παρά τις προτάσεις που είχε κατά καιρούς), όπως επίσης και ο αδελφός του Στέλιος με το παρατσούκλι "Σαραβάκος" και πρόσθεσε. 
Στο αγωνιστικό, μέρος η ομάδας μας θα στηριχτεί επί το πλείστον στα παιδιά του Αστέρα Βαλύρας αλλά και από την ευρύτερη περιοχή της Ιθώμης, Λάμπαινας, Αριστοδήμειο, Σιάμαρη, Άγιο Φλώρο, Μελιγαλά και Αρφαρά που θα θελήσουν πρώτα να κάνουν αθλητισμό, αφού διαθέτουμε ένα από τα καλύτερα γήπεδα της Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας με φυσικό χλοοτάπητα. 
θα προχωρήσουμε συνέχισε ο Σταύρος Μακρής σε κάποιες μετεγγραφικές κινήσεις αφού είμαστε "καταδικασμένοι" στο νέο πρωτάθλημα να πρωταγωνιστήσουμε. 
Σε συνεργασία, με το δήμαρχο κ. Γιώργο Τσώνη, τον αντιδήμαρχό μας Κώστα Γεωργακόπουλο και τη δημοτική μας αρχή θα προχωρήσουμε στη βελτίωση των αθλητικών μας εγκαταστάσεων με σύγχρονα αποδυτήρια, χώρους υγιεινής WC, λυόμενη κερκίδα, λίφτινγκ στο περιβάλλοντα χώρο, επίστρωση με πίσα στο δημοτικό χωμάτινο δρόμο Φίλιππα Ψύχαλου που οδηγεί στο γήπεδο μας, το γνωστό στους Μεσσήνιους φιλάθλους και ως "μαρακανά κάμπου" Βαλύρας , όπως το είχε ονομάσει ο ιστορικός μας πρόεδρος που έφυγε σε ηλικία 100 χρόνων (!) Φώτης Σιάγκρης όταν επέστρεψε στη Βαλύρα στα μέσα της δεκαετίες του 60΄ από τις τις ΗΠΑ και επανίδρυσε τον Αστέρα Βαλύρας που είχε ιδρυθεί τον Αύγουστο του 1951.
ΜΟΥΣΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ: Τέλος, ο Σταύρος Η. Μακρής ανακοίνωσε ότι τον Αύγουστο ο Αστέρας στο πλαίσιο της οικονομικής του ενίσχυσης, θα διοργανώσει μουσική βραδιά πιθανόν στον αύλειο χώρο του πρώην Δημαρχείου Ιθώμης και τέλος κάλεσε το φίλαθλο κόσμο της ομάδας, τους επαγγελματίες της περιοχής και τους παλαίμαχους παίκτες, να αφήσουν στο παρελθόν τις οιονδήποτε πικρίες είχαν για την άσχημη πορεία της ομάδας του Αστέρα τα τελευταία χρόνια που έπεσε "θύμα" και αυτός της μεγάλης οικονομικής κρίσης που μαστίζει τη χώρα μας. 
Να σταθούν, δίπλα του και τους υποσχόμαστε όλοι μαζί ενωμένοι παίκτες φίλαθλοι, νέα διοίκηση και με τη δημιουργία Ακαδημίας ποδοσφαίρου τους υποσχόμαστε ότι θα ξημερώσουν καλύτερες μέρες!!!
ΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ ΕΞΩΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥΣ: Τέλος, στην νέα διοίκηση του Αστέρα Βαλύρας εξέφρασαν την συμπαράστασή τους και οι εξωδιοικητικοί παράγοντες των κιτρινόμαυρων της Ιθώμης Κώστας Χριστόπουλος, Στηβ και Γιάννης Ε. Λινάρδος, Ηλίας Α. Μακρής, Μάριος Κοντοδήμος, Ηλίας Φωτόπουλος, Θανάσης Β. Φειδάς, Ευάγγελος Θ. Μπουρόλιας, Χρήστος Μπούτος κ.α οι οποίοι για δεκαετίες στηρίζουν οικονομικά τον ιστορικό σύλλογο της Ιθώμης, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και εύχονται τα επόμενα χρόνια ο Αστέρας να επιστρέψει και πάλι στα "σαλόνια" της Α΄ Μεσσηνίας εκεί πλέον που ανήκει.

ΤΟ ΝΕΟ 13ΜΕΛΕΣ ΔΣ ΤΟΥ ΑΠΣ ΑΣΤΗΡ ΒΑΛΥΡΑΣ
Πρόεδρος: Σταύρος Η.Μακρής
Α΄Αντιπρόεδρος: Ιωσήφ Π. Δημητρακόπουλος
Β΄Αντιπρόεδρος: Γεώργιος Ν. Μπουρολιάς
Γενικός Γραμματέας: Γεώργιος Ν. Φωτεινός
Α' Ταμίας: Βασίλειος Φ. Μπακόπουλος
Β΄Ταμίας: Παναγιώτης Αργ. Θεοδωρόπουλος
Ειδικός Γραμματέας: Κώστας Δ. Γεωργακόπουλος
Γενικός Αρχηγός: Δημήτρης Φιλόπουλος
Υπεύθυνος Ενημέρωσης ΜΜΕ: Χρ. Παπ. 
Αναπληρωματικά μέλη: Ξενοφών Κ. Καρτερολιώτης, Χρήστος Θ. Παπαδόπουλος, Στέλιος Η. Μακρής (Β΄Γενικός αρχηγός) και έφορος δημοτικού γηπέδου Μάριος Κ. Κλειώτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: