Τετάρτη 19 Αυγούστου 2015

Τίμησαν το 8o Tουρνουά Αρσινόης-Ιθώμης


Αρδίζογλου, Κελεσίδης, Λίμα, Μαυρίκης, Καλτσάς και Στράντζαλης, έλαμψαν με τη παρουσία τους! 


ΙΘΩΜΗ: Ανταπόκριση Χρ. Παπ 

Ξεπέρασε, κάθε προηγούμενο το 8o Ποδοσφαιρικό Τουρνουά "7x7" που διεξήχθη και φέτος στην Αρσινόη Ιθώμης, με την παρουσία μεγάλων άσων του ελληνικού ποδοσφαίρου (σ.σ. Αρδίζογλου, Κελεσίδης, Λίμα, Μαυρίκης, Καλτσάς, Στράντζαλης κ.α.! 


ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ "Instagram": Επίσης, πριν το μεγάλο τελικό, διεξήχθη φιλικός αγώνας ανάμεσα σε μια αντιπροσωπευτική ομάδα της Ιθώμης και ομάδα επίλεκτων που συγκρότησαν βετεράνοι παίκτες Α΄ Εθνικής. Για την ιστορία ν΄αναφέρουμε ότι οι βετεράνοι άσοι του παρελθόντος επικράτησαν με τέρματα 4-3 και σκόρερ τους Χρήστο Αρδίζογλου 2, Νόνι Λίμα και Στράντζαλη, οι οποίοι έγιναν αντικείμενο λατρείας ζητώντας αυτόγραφα και αναμνηστικές φωτό, ενώ το το Instagram πήρε φωτιά... από τους πολυάριθμους φιλάθλους από κάθε γωνιά της Ιθώμης που κατέκλυσαν το γραφικό γηπεδάκι που έχει κατασκευάσει στους πρόποδες του ιερού βουνού της Ιθώμης ο πρόεδρος του Οικουμενικού Ελληνισμού Στηβ Πανουσόπουλος που θέλησε να τιμήσει αλλά να δώσει και μια νότα ζωής τους καλοκαιρινούς μήνες στην γενέτειρά του με την διοργάνωση του Ποδοσφαιρικού Τουρνουά 7x7 για 8ο χρόνο, ενώ για τους οικοδεσπότες σκόραραν οι Γιώργος Θεοδωρακόπουλος του Αστέρα Βαλύρας (2) και ένα ο Πανουσόπουλος.
Τον αγώνα διηύθυνε με επιτυχία ο Μελιγαλαίος και ανερχόμενος ρέφερι Ηλίας Ρέκκας του ΣΔ Μεσσηνίας.
ΕΠΙΛΕΚΤΟΙ ΙΘΩΜΗΣ: Παπαδόπουλος, Σγούρος, Θεοδωρόπουλος, Στ. Πανουσόπουλος, Θεοδωρακόπουλος, Β. Πανουσόπουλος, Ηλιόπουλος, (Γεωργακόπουλος, Ν. Χαραλαμπόπουλος και Πασγιόνης).
ΕΠΙΛΕΚΤΟΙ Α΄ΕΘΝΙΚΗΣ: Κελεσίδης, Ι. Αρδίζογλου, Λάλας, Καλτσάς, Λίμα, Στράντζαλης, ΙΙ. Αρδίζογλου (Μαυρίκης)

ΑΠΟΝΟΜΕΣ: Με την ολοκλήρωση του φιλικού αγώνα οι διοργανωτές και ο πρόεδρος της επιτροπής Στήβ Πανουσόπουλος τίμησαν με αναμνηστικά μετάλλια τους παλαίμαχους άσους της Α΄ Εθνικής τα οποία απένειμε, ο πρώην δήμαρχος Ιθώμης και νυν αντιδήμαρχος Μεσσήνης Κώστας Γεωργακόπουλος.
Επίσης, το 8ο Τουρνουά της Ιθώμης τίμησε και ο Σύνδεσμος Διαιτητών Μεσσηνίας με την παρουσία του αρχιδιαιτητή Χρήστου Κότσαρη, του γενικού γραμματέα του Συνδέσμου Παναγιώτη Μανωλόπουλου, του εκπροσώπου της Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας Ηλία Αλεξανδρόπουλου, του γενικού γραμματέα του ΑΣ Ανδρούσης Κώστα Σταθόπουλου, του νέου προέδρου το Αστέρα Βαλύρας Σταύρου Μακρή κ.α.
ΣΗΜ: ΑΚΟΛΟΥΘΕΊ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΟ 8ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΗΣ ΙΘΩΜΗΣ ΣΤΗΝ ΑΡΣΙΝΟΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΕΤΕΡΆΝΟΥΣ ΑΣΟΥΣ ΤΗΣ Α΄ΕΘΝΙΚΗΣ 













Δεν υπάρχουν σχόλια: