Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2015

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΛΥΡΑΣ: Γιόρτασαν πρόωρα τα 64χρονα οι "κιτρινόμαυροι" της Ιθώμης, 3-0 τον Πανευαϊκό! 17/11 η γιορτή στο "Cafe ΕΠΑΥΛΙΣ" 8.30μ.μ.

Ανταπόκριση: Χρ, Παπ.
Νίκη με 3-0, πέτυχε το απόγευμα της Κυραικής 15/11 ο άλλοτε κραταιός Αστέρας, επί του Πανευαϊκού στο Δημοτικό γήπεδο Ιθώμης με τη  επωνυμία "μαρακανά κάμπου" Βαλύρας και ικανοποίησαν με τη αποδοσή τους και τους δεκάδες φανατικούς φίλους τους.

ΟΙ ΣΚΟΡΕΡ: Τα  τέρματα των νικητών πέτυχαν οι Κωστής Γιαννόπουλος δυο (2) στο 23΄και στο 66ο λεπτό και ένα (!) ο έμπειρος δυναμικός μεσοαμυντικός Κώστας Σιάγκρης.

ΝΤΑΙΜΟΝ ΜΑΝΙΑΤΗΣ: Επίσης, ευχάριστη νότα για τον Αστέρα με την συμβολή του προέδρου Σρτηβ Η. Μακρής του τεχνιού Πάτρικ Καίσαρη και των διοικητικών παραγόντων Βασίλη Φ. Μπακόπουλου και Τζώρτζ Μπουρόλια, αποτέλεσε η επάνοδος του επι σειρά ετών αρχηγού της ομάδας Ντάιμον Μανιάτη που χειροκροτήθηκε απο τους φίλους της ομάδας του, ενώ για μια ακόμη αγωνιστική ο Πατρίκ Καίσαρης επιφορτήσθηκε  σε διπλό ρόλο παίκτη-προπονητή.

ΓΕΩΡΓΑΚΟ-ΣΙΑΓΚΡΗΣ: Στο μεταξύ, μετά το νικηφόρο 3-0 επί των κυανέρυθρων της Εύας, μικροενοχλήσεις στη ποδοκνημική αισθάνθηκε ο έμπειρος μέσος Γιώργος Κ. Γεωργακόπουλος που θα ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας που του έχει συστήσει ο διακεκριμένος φυσιοθεραπευτής των κιτρινόμαυρων της Ιθώμης Δημήτρης Σιάγκρης και στενός συενργάτης του κορυφαίου φυσίατρου και επικεφαλής του ιατρικού τιμ του Αστέρα Τρίπολης  Κώστα Διαμαντόπουλου.

ΤΟΥΡΛΟΜΟΥΣΗΣ: Διαιτησία: εύκολο έργο είχε ο ανερχόμενος καλαματιανός ρέφερι Νίκος Τουρλομούσης, (σ.σ δείχνει να βαδίζει... στα χνάρια του πατέρα του, που δεν έφθασε να σφυρίξει στα σαλόνια της Α΄Εθνικής μετά τον πρόωρο   "αποκεφαλισμό" του επί διοίκησης στο Σύνδεσμο Διιατητών του τότε κραταιού  "πράσινου" Γιάννη Ρουμανά), σωστοί στις υποδείξεις τους οι συνεργάτες του Κυριόπουλος και Μαντάς!

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΛΥΡΑΣ (Πατρίκ Καίσαρης): Χριστόπουλος, Βασιλόπουλος, Καυκούλας, Β. Μπουρίκας, Η. Μπουρίκας, Κ. Σιάγκρης. Τσάμης, Μαρινόπουλός, Γεωργακόπουλος (46΄ λ.τ.  Δ. Μανιάτης), Κ. Γιαννόπουλος (75΄Καίσαρης, και Θεοδωρακόπουλος (7΄Ανδρινόπουλος
ΠΑΝΕΥΑΙΚΟΣ (Βαγγέλης Κωνσταντόπουλος): Χριστοφιλόπουλος, Κρατημένος, Κωνσταντόπουλος, Παπανικολόπουλος (77΄Κακκαβάς, Πανταζής, Κωνσταντινόπoυλος, Παπαβασιλείου, Αλευράς,)77΄Χαρμπίλας,  Κοντόπουλος, Π. Οικονόμου και  Bhshi

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ 64χρονα ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΒΑΛΥΡΑΣ: Όλοι, οι νυν κιτρινόμαυροι παίκτες, οι διοικούντες, ο νέος πρόεδρος Σταύρος Η. Μακρής, ο τεχνικός Πάτρικ Κ., Καίσαρης και οι φανατικοί οπαδοί  του ΑΣΤΕΡΑ ΒΑΛΥΡΑΣ θα το γιορτάσουν δεόντως καθώς έχουν προγραμματίσει δείπνο με την ευγενική χορηγία του νησιώτη επιχειρηματία "ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ" Αλέκου Βλαχάκη.
Η κιτρινόμαυρη γιορτή θα λάβει χώρα ανήμερα την 17η Νοεμβρίου 2015 (σ.σ. ημέρα ίδρυσης της ιστορικής ομάδας του Αστέρα Βαλύρας σύμφωνα με την μαρτυρία του αείμνηστου πολιτικού μηχανικού διοικητικού παράγοντα της ΑΕΚ Ανδρέα Κ. Τσώνη ενός εκ των ιδρυτών του ιστορικού σωματείου της Ιθώμης πριν 64 χρόνια) στο No1 "CAFE ΕΠΑΥΛΙΣ" της Μεσογείου των αδελφών Μαρινόπουλοι στις  17/11-2015 και ώρα 8.30 το βράδυ στη λατεία της βαλύρας!

ΘΑ ΤΙΜΗΘΟΥΝ ΜΠΟΥΡΙΚΑΣ-ΓΕΩΡΓΑΚΟ-ΒΛΑΧΑΚΗΣ Σύμφωνα με τους διοργανωτές στη διάρκεια της κιτρινόμαυρης εκδήλωσης, θα βραβευτούν ο ιστορικός πρόεδρος Γιάννης Αν. Μπουρίκας που ανέδειξε τον Αστέρα Βαλύρας πριν μια 20ετία και πλέον πρωταθλητή Μεσσηνίας (σ.σ. με μεγάλα  αστέρια στο ρόστερ της ομάδας του, όπως ο "βασιλιάς" του μεσσηνιακού ποδοσφαίρου Άρης Πετρίχος, Κώστας Πλακουδάκης, οι αείμνηστοι άσοι +Τάσος Καλογερόπουλος και, +Ηλίας Σπυρέας, Ζώης Δούβας, Κώστας Διδασκάλου, Γιώργος Κόντος, Γιάννης Αθανασόπουλος, Γιάννης Κλειώτης, Νίκος Πολυτάρχης, Γιώργος Μπούζας, Σπύρος Δημητρακόπουλος, Σπύρος Κωνσταντόπουλος, Τάσος Περδίος, Γιώργος Μωραγιάνης, Θόδωρος Πουλόπουλος, Τάκης Σινάπης, Δημήτρης Α. Δημητρακόπουλος, Νίκος Τ. Καρύδης κ.α.

Επίσης, θα βραβευτεί, ο φίλαθλος-αντιδήμαρχος Κώστας Δημ. Γεωργακόπουλος για την πολύχρονη προσφορά του με τους συνεργάτες του, παλιότερα στο Δήμο Ιθώμης και τώρα στο Δήμο Μεσσήνης, για την κατασκευή και συντήρηση του δημοτικού γηπέδου με τη επωνυμία "μαρακανά κάμπου" Βαλύρας, όπου είναι και η έδρα του ιστορικού Αστέρα Βαλύρας!
Επίσης, στην κιτρινόμαυρη γιορτή την 17η Νοεμβρίου 2015 όπως προαναφέραμε στο No1 "CAFE ΕΠΑΥΛΙΣ" της Μεσογείου των αδελφών Νίκου και Πάνου Μαρινόπουλου του Μαρίνου και ώρα 8.30 το βράδυ, θα παραστούν και θα τιμηθούνσυνολικά  όπως προαναφέραμε τρια (3) πρόσωπα για τη προσφορά τους στον ΑΣΤΕΡΑ ΙΘΩΜΗΣ.

 ΓΙΑΝΝΗΣ. ΜΠΟΥΡΙΚΑΣ-ΚΩΣΤΑΣ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: Ο νυν αντιδήμαρχος και μέλος του Δ.Σ του Αστέρα Βαλύρας και επί σειρά ετών  πρόεδρός του Κώστας Δημ. Γεωργακόπουλος, ο άνθρωπος που στηρίζει (σ.σ. όπως και δεκάδες άλλοι επιχειρηματίες και απλοί φίλαθλοι, (σ.σ.  όπως ο ιστορικός και επίτιμος πρόεδρος των κιτρινόμαυρων της Ιθώμης  που θα τιμηθεί και αυτός, που αποδέχθηκε την πρόσκληση Γιάννης Αν. Μπουρίκας), ενώ αξίζει να επισημάνουμε ο κ. Γεωργακόπουλος αναμόρφωσε ολοκληρωτικά το Δημοτικό γήπεδο "μαρακανά κάμπου" Βαλύρας, ενώ απομένει με τη συμβολή του Δήμου Μεσήνης, της περιφέρειας Πελοοννήσου και της ΓΓΑ ο ηλεκτροφωτισμός του γηπέδου και η τοποθέτηση μιας λυόμενης κερκίδας  600-700 καθήμενων ατόμων για τις ανάγκες των φιλάθλων!

ΔΙΑΜΑΝΤΟ-ΜΑΚΡΗΣ-ΚΑΡΥΔΗΣ: Επίσης, στο θέμα της άρδευσης του φυσικού χλοοτάπητα του δημοτιΚού γηπέδου Βαλύρας/ Ιθώμης/ Μεσσήνης σημαντική συμβολή είχε ο πρώην δήμαρχος Ιθώμης και παλιός ποδοσφαιριστής της ομάδας του Αστέρα ΆρηςΙ. Διαμαντόπουλος, καθώς και οι δυο διακεκριμένοι γεωπόνοι της Ιθώμης κ.κ. Ηλίας Αρ. Μακρής και Νίκος Τ. Καρύδης.

ΑΛΕΚΟΣ  ΒΛΑΧΑΚΗΣ: Τέλος, στη συνέχεια θα ακολουθήσει από τους διοργανωτές και η βράβευση του νέου χορηγού της ομάδας νησιώτη επιχειρηματία  "ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΥΡΟΚΟΜΙΚΩΝ  ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ  ΣΤΗ ΜΕΣΣΗΝΗ) και για μια 20ετία και πλέον παίκτης του Παμίσου και διοικητικός παράγοντας από διάφορα πόστα, ενώ την περσινή σεζόν κατείχε την θέση του αντιπροέδρου, αλλά και διαχρονικά φαν του Αστέρα Βαλύρας, Αλέκος Βλαχάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: