Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015

Γ΄ Μεσσηνίας: Ο Αστέρας Βαλύρας "σκόρπισε" 5-0 τον Ίκαρο Καλαμάτας...

Γ΄ Μεσσηνίας: Ο Αστέρας Βαλύρας "σκόρπισε" 5-0 τον Ίκαρο Καλαμάτας...
Φωτορεπορτάζ:Χρήστος Παπαγεωργίου
Ο άλλοτε, κραταιός Αστέρας Βαλύρας, συνέχισε το σερί των νικηφόρων αποτελεσμάτων του και στον αγώνα του Σαββάτου 19/12 το απόγευμα, για το 1ο όμιλο της Γ΄Μεσσηνίας με τον Ίκαρο Καλαμάτας, επικράτησε στην έδρα του, με το ευρύ σκορ 5-0, σκαρφαλώνοντας στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα και σε απόσταση αναπνοής από το πρωτοπόρο Πανευαϊκό του Τάκη Φ. Οικονόμου!
Ο ΧΟΡΟΣ ΤΩΝ ΤΕΡΜΑΤΩΝ:
Σκόρερ, για τους "κιτρινόμαυρους" της Ιθώμης του Πάτρικ Καίσαρη, στο γήπεδο "μαρακανά κάμπου" Βαλύρας  (ΦΩΤΟ) οι Κωστής Γιαννόπουλος στο 11ο λεπτό έγραψε το 1-0, o Βασίλης Μαρινόπουλος στο 42΄με απευθείας κτύπημα φάουλ το 2-0, στο 50o λεπτό γκολ-ποίημα με "εκτελεστή" τον έμπειρο Ιθωμίτη άσο Γιώργο Γεωργακόπουλo με ανάποδο ψαλίδι ,μετά από σέντρα ακριβείας του Τσάμη, απευθείας η "στρογγυλή θεά" στην άλλη γωνία της εστίας του Ικάρου, ανεβάζοντας το δείκτη του σκορ σε 3-0, στο 63΄ξανά ο Γιαννόπουλος σημειώνει το 4-0 και στο 77΄ο 15χρονος και πολλά υποσχόμενος Χρυσοβαλάντης Δ. Μπουρίκας το  τελικό 5-0, μέσα σε θερμά χειροκροτήματα των φίλων του ιστορικού Aστέρα που βρέθηκαν στο γήπεδο "μαρακανά κάμπου" Βαλύρας, παρά το λιομάζωμα των περισσότερων νοικοκυριών της Ιθώμης. 

Εύκολο, έργο είχε ο ανερχόμενος έμπειρος ρέφερι Μπάμπης Καστανάς (σ.σ. ενώ η Σαββατιάτικη αναμέτρηση, αποτέλεσε για τον ίδιο και μια καλή πρόβα τζενεράλε, εν όψει των τεστ φυσικής κατάστασης που θα διεξαχθούν για τους διαιτητές και βοηθούς των εθνικών κατηγοριών της χώρας μας  τη Δευτέρα 21/12 στη Πάτρα), βοηθοί του οι Τσέλο και Χέλη

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΛΥΡΑΣ: Γ. Χριστόπουλος, Σ. Βασιλόπουλος, Ι. Ανδριανόπουλος, Β. Μπουρίκας, H.Mπουρίκας, Κ. Σιάγκρης, Γ. Γεωργακόπουλος (76΄Τσετσενέκος), Β. Μαρινόπουλος, Θ. Τσάμης, Κ. Γιαννόπουλος (70΄Θ. Γιαννόπουλος) και Γ. Θεοδωρακόπουλος (66΄Χ. Μπουρίκας).

ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Τενέντες, Πουλακίδας, Κανναβός, Αναστασίου, Μαυροειδής, Σινόπουλος, Σαμπαζιώτης, Μάλαμας (68΄ ΔρούμπαληςΓιαννακόπουλος, Δημητρακόπουλος, Γαλίτης, Θεοδωρακόπουλος (77΄Τενέντες).

Δεν υπάρχουν σχόλια: