Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2016

Ερως ανίκατε ...τα μπλόκα: Ασυγκράτητος ο γαμπρός έσπασε το μπλόκο των αγροτών για να πάει στην εκκλησία!!!

Ο γαμπρός ξεκίνησε από το σπίτι μαζί με φίλους και συγγενείς - Λίγο αργότερα η αυτοκινητοπομπή έμελλε να περάσει από το αγροτικό μπλόκο των Καλών Νερών...
Ούτε το μπλόκο των αγροτών στο Καλό Νερό δεν στάθηκε ικανό να σταματήσει τογαμπρό, που ήθελε να συναντήσει τη νύφη στα σκαλιά της εκκλησίας! Ήταν αναμφίβολα μια ευχάριστη στιγμή στο αγροτικό μπλόκο του Καλού Νερού χθες το απόγευμα λίγο πριν τις 17.00 όταν η αυτοκινητοπομπή του γαμπρού με κατεύθυνση προς τον Άγιο Δημήτριο στο Θολό κατάφερε και πέρασε μέσα από το μπλόκο των αγροτών όπου προκάλεσε κυριολεκτικά πανδαιμόνιο από τα κορναρίσματα και τα χειροκροτήματα!



ΦΩΤΟ από gargalianoionline.gr
ΦΩΤΟ από gargalianoionline.gr
Εν τω μεταξύ, οι αγρότες που παραμένουν στα μπλόκα αποφάσισαν να μεταφέρουν τον αγώνα τους στην Αθήνα, από την ερχόμενη Παρασκευή. Σύμφωνα με την απόφαση της σύσκεψης στη Νίκαια, την Παρασκευή με τρακτέρ και λεωφορεία οι αγρότες θα μετακινηθούν στην Αθήνα και θα «στρατοπεδεύσουν» στο Σύνταγμα, τουλάχιστον για δύο μέρες ανάλογα και με τις καιρικές συνθήκες. Παράλληλα από σήμερα προχωρούν σε νέα κλιμάκωση των κινητοποιήσεων με αύξηση των αριθμών των ωρών αποκλεισμού των δρόμων στα μπλόκα συντονισμένα.
Επίσης, αποφάσισαν να μην μετάσχουν στην συνάντηση της Τρίτης στην Βουλή που έχει συγκαλέσει ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης στο πλαίσιο συνεδρίασης θεσμικής επιτροπής της Βουλής. Όπως ανέφεραν,ακόμη και οι αγρότες μπλόκων που δεν συμμετείχαν στην σημερινή συνάντηση στην Νίκαια δεν θα λάβουν μέρος-σύμφωνα με την ενημέρωση που έχουν- στην συνάντηση της Τρίτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: