Τρίτη 10 Μαΐου 2016

Μεσσηνιακές ειδήσεις με την ΕΡΑ Καλαμάτας

Επέτειος εξέγερσης λιμενεργατών Καλαμάτας
Στη σημερινή επέτειο της εξέγερσης των λιμενεργατών της Καλαμάτας το 1934, αναφέρεται με ανακοίνωσή της η ΤΟΜΕΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΚΚΕ, περιγράφοντας το αιματοβαμμένο σκηνικό και επισημαίνοντας πως ο λόγος που ξεσηκώθηκαν οι εργάτες είναι ένα σιλό που οι αλευροβιομήχανοι εγκατέστησαν στο λιμάνι, για να ξεφορτώνει απευθείας στους αλευρόμυλους.


Καλαμάτα: Εκδήλωση της Δημοκρατικής Συμπαράταξης για την σοσιαλδημοκρατία και την κρίση

Πολιτική εκδήλωση – συζήτηση διοργανώνει η Δημοκρατική Συμπαράταξη στην Καλαμάτα, αύριο Τρίτη 10 Μαίου στις 7.30 μ.μ. στο ξενοδοχείο Ρεξ.


Καλαμάτα: Συνάντηση του Κοινωνικού Ιατρείου

Καλαμάτα: Συνάντηση του Κοινωνικού Ιατρείου

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο στο Εργατικό Κέντρο Καλαμάτας, η συνάντηση των επαγγελματικών συλλόγων-φορέων της πόλης, μετά από πρόσκληση του Κοινωνικού Ιατρείου Καλαμάτας.
Καλαμάτα: Επέτειος εξέγερσης λιμενεργατών Καλαμάτας
Καλαμάτα: Νεκρός οδηγός ταξί

Καλαμάτα: Νεκρός οδηγός ταξί

Τραγωδία χθες στην Εθνική Οδό Τρίπολης-Καλαμάτας, όταν ένας οδηγός ταξί, προφανως από παθολογικούς λόγους έχασε τον έλεγχο του οχήματος του και κατέληξε στα προστατευτικά κιγκλιδώματα.
Συγκέντρωση ΠΑΜΕ την Κυριακή

Συγκέντρωση ΠΑΜΕ την Κυριακή

Συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία της Καλαμάτα, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στις 10.30 το πρωί από το ΠΑΜΕ, για τον εορτασμό της Εργατικής Πρωτομαγιάς.

Ανοιχτή συζήτηση για την Καλαμάτα – Πολιτιστική Πρωτεύουσα

Εκδήλωση – παρέμβαση για το θέμα της υποψηφιότητας της Καλαμάτας για Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης το 2021, διοργανώνει η παράταξη Ανοιχτός Δήμος Ενεργοί πολίτες, την Δευτέρα 9 Μαΐου στις 7.30 μ.μ. στο Αμφιθέατρο της Φιλαρμονικής.
Προαιρετικά την Κυριακή

Προαιρετικά την Κυριακή

Με στόχο την τόνωση της αγοράς, ξεκίνησαν στα εμπορικά καταστήματα οι ενδιάμεσες εκπτώσεις από σήμερα και θα διαρκέσουν μέχρι και τις 10 Μαΐου.

Νεκρή σε τροχαίο

Μία 52χρονη γυναίκα καταγόμενη από τη Ρουμανία σκοτώθηκε τη Δευτέρα του Πάσχα, στις 4 μετά το μεσημέρι, σε τροχαίο στο 2ο χλμ. Γαργαλιάνων – Λεύκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: