Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016

Καλαμάτα:Μία προφυλάκιση και δύο ελεύθεροι για το κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών!!!

Μεσσηνία: Μία προφυλάκιση και δύο ελεύθεροι για το κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών 
Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε χθες από την ανακρίτρια και τον εισαγγελέα Καλαμάτας ένας 57χρονος από τη Θουρία, που κατηγορείται ότι έκανε καλλιέργεια χασίς για λογαριασμό του κυκλώματος που εξάρθρωσε το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας, και το οποίο είχε απλώσει τα πλοκάμια του σχεδόν σε όλη την Πελοπόννησο και την Αττική με... τζίρους μόνο το τελευταίο 10μηνο που ξεπερνούν τα 700.000 ευρώ από την πώληση χασίς και κοκαΐνης.
 
Ο 57χρονος οδηγήθηκε χθες στην ανακρίτρια για να απολογηθεί μαζί με έναν 53χρονο από τη Μεσσήνη και τον 78χρονο επίσης Νησιώτη και θείο του φερόμενου ως αρχηγού της σπείρας. Οι δύο Νησιώτες κατηγορούνται ως άμεσοι συνεργάτες του κυκλώματος και χθες μετά την απολογία τους αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους. 
Θυμίζουμε ότι αρχικά οι κατηγορούμενοι ήταν να απολογηθούν σήμερα και αύριο, όμως οι απολογίες ξεκίνησαν με τους τρεις προαναφερόμενους από χθες και αναμένεται να συνεχιστούν και το Σάββατο. Σήμερα στην ανακρίτρια για να απολογηθούν αναμένεται να οδηγηθούν άλλοι 8 κατηγορούμενοι από τους συνολικά 29 συλληφθέντες, και οι υπόλοιποι τμηματικά -αν δεν αλλάξει κάτι- αύριο και μεθαύριο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: