Πέμπτη 14 Ιουλίου 2016

ΜΕΓΑΛΟ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΠΟ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΕΠΤΑ (7) ΘΕΣΕΩΝ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΚΑΙ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ!!!

Γιώργος Μπέζος: «Το αργότερο τέλη Σεπτεμβρίου πρέπει να έχουμε ολοκληρώσει τις διαδικασίες πρόσληψης και των επτά (7) θέσεων. Κάθε ολιγωρία από οπουδήποτε στο θέμα αυτό χαρακτηρίζεται εγκληματική»
Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι πέντε (5) θέσεις ειδικευμένων ιατρών μόνιμου προσωπικού, που προκηρύχθηκαν πρόσφατα για το Νοσοκομείο Καλαμάτας.
Ειδικότερα, έχοντας εκπνεύσει και η τελευταία προθεσμία για την υποβολή των αιτήσεων των ενδιαφερομένων που έληξε στις 10 Ιουλίου, τα στοιχεία που αποδεικνύουν το μεγάλο ενδιαφέρον είναι τα εξής:


ΝΜ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ
 
Α/Α
ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ
Αριθμός αιτήσεων
1
1η θέση Παθολογίας
13 αιτήσεις
2
2η θέση Παθολογίας
12 αιτήσεις
3
Γαστρεντερολογία
7 αιτήσεις
4
Αναισθησιολογία
27 αιτήσεις
5
ΜΕΘ
22 αιτήσεις

Ταυτόχρονα ο αριθμός των αιτήσεων που υπεβλήθησαν για τις δύο (2) θέσεις ειδικευμένου ιατρικού προσωπικού για την Νοσηλευτική Μονάδα της Κυπαρισσίας είναι:

ΝΜ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ

Α/Α
ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ
Αριθμός αιτήσεων
1
Παθολογίας
3 αιτήσεις
2
Καρδιολογίας
6 αιτήσεις

Με αφορμή τα παραπάνω στοιχεία ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Μεσσηνίας κ.Γιώργος Μπέζος δήλωσε:

«Ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση της υποβολής των αιτήσεων από τους υποψηφίους για τις επτά (7)  θέσεις ειδικευμένων ιατρών ΕΣΥ στα Νοσοκομεία Καλαμάτας και Κυπαρισσίας. Το ενδιαφέρον διαπιστώνεται ότι είναι πολύ μεγάλο.
Περιμέναμε πως και πως αυτές τις θέσεις. Είναι θετικό και αισιόδοξο το γεγονός ότι ύστερα από 6 χρόνια παγώματος των προσλήψεων προκηρύσσουμε μόνιμες θέσεις ιατρικού προσωπικού. Το μόνο μέλημά μας τώρα είναι να ασκήσουμε όλο μας το ενδιαφέρον και να τρέξουμε όσο το δυνατόν συντομότερα τις διαδικασίες πρόσληψης προκειμένου να έρθουν οι νέοι γιατροί. Κάθε ολιγωρία στο θέμα αυτό χαρακτηρίζεται εγκληματική. Στόχος μας είναι το αργότερο Σεπτέμβρη με Οκτώβρη να έχουν ολοκληρωθεί οι διορισμοί. Συνεπώς κάθε μέρα που περνά έχει την σημασία της».

Δεν υπάρχουν σχόλια: