Τετάρτη 13 Ιουλίου 2016

Στα χέρια της Αστυνομίας σπείρα απατεώνων που δρούσε στη Μεσσηνία!!!

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας κατηγορούμενοι για απάτες κατά συρροή, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για τη σύλληψη των υπόλοιπων μελών της σπείρας
Πέντε ηλικιωμένοι είχαν πέσει θύματα μιας σπείρας απατεώνων που δρούσε στην Καλαμάτα, τη Μεσσήνη Μεσσηνίας και τον Πύργο εξαπατώντας ηλικιωμένους στους οποίους παρίσταναν τους εφοριακούς ή τους λογιστές ή τους αστυνομικούς που είχαν συλλάβει τα παιδιά τους για δήθεν τροχαίο ατύχημα!

Αρχικά, εντοπίστηκαν στην Καλαμάτα από αστυνομικούς της Ασφαλείας ένας 47χρονος Έλληνας και μια 36χρονη Ρουμάνα, που τράπηκαν σε φυγή αναπτύσσοντας μεγάλη ταχύτητα με το αυτοκίνητό τους όταν προσπάθησαν να τους ελέγξουν, με κίνδυνο να προκαλέσουν τροχαίο. Όμως, συνελήφθησαν λίγο αργότερα μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση και στην κατοχή τους κατασχέθηκαν 290 ευρώ, πέντε λέβα Ρουμανίας και το όχημα ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων. 
Η προανάκριση οδήγησε στην εξιχνίαση της δράσης τους, για την οποία κατηγορούνται άλλοι δυο Έλληνες ηλικίας 47 και 50 χρόνων και άγνωστοι συνεργοί τους που αναζητούνται. Από τα πέντε θύματά τους είχαν πάρει χρήματα, κοσμήματα και χρυσαφικά συνολικής αξίας άνω των 4.000 ευρώ. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας κατηγορούμενοι για απάτες κατά συρροή, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για τη σύλληψη των υπόλοιπων μελών της σπείρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: