Τρίτη 30 Αυγούστου 2016

ΤΑ ΝΕΑ του Αστέρα Βαλύρας...


Βαλύρα Ιθώμης: ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ Χρ. ΠΑΠ 

Ο άλλοτε, κραταιός Αστέρας Βαλύρας, συνεχίζει τις μετεγγραφικές κινήσεις, (σ.σ. μετά τους Γιαννακούντζο, Καρτερολιώτη, Ραπτέα, Νίκα, και Λυμπερόπουλο) οριστικοποίησε άλλη μια μετεγγραφή, ώστε να σταθεί με αξιώσεις στο νέο πρωτάθλημα της Β΄κατηγορίας, καθώς τα τελευταία χρόνια από αδιαφορία των εκάστοτε διοικούντων και της οικονομικής κρίσης, είχε καταντήσει "σάκκος του μπόξ"!!! 
ΜΠΟΥΡΗΣ ΘΑ ΜΙΛΗΣΩ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ: Σήμερα 29/08 το απόγευμα μετά από συντονισμένες ενέργειες του διοικητικού παράγοντα Βασίλη Φ. Μπακόπουλου που επανήλθε στην ενεργό δράση, και των δυο αρχηγών των "κιτρινόμαυρων" της Ιθώμης Γιώργου Γεωργακόπουλου και Σωτήρη Καρτερολιώτη, υπέγραψε ο 20χρονος μεσοαμυντικός Παναγιώτης Μπουρής.

Ο τελευταίος είναι σπουδαστής στο ΤΕΙ Καλαμάτας, έρχεται με πολύ καλές συστάσεις, καθώς την τελευταία 5ετία είχε αγωνιστεί στην Α.Ε Λέρνας και τον Αριστέα Ακαδημιών Άργους. Παράλληλα, ο Αργείτης ποδοσφαιριστής σε δηλώσεις του μετά την υπογραφή του δελτίου του, αρκέστηκε να πει ότι τον κέρδισαν από τη πρώτη στιγμή οι άνθρωποι του Αστέρα Βαλύρας, ενώ είχε πληροφορηθεί από αρκετούς ανθρώπους του τοπικού ποδοσφαίρου στο αθλητικό στέκι "Cafe" (ΦΩΤΟ) του Σταύρου Γεωργιόπουλου, ότι η νέα του ομάδα συγκαταλέγεται στις ποιο ιστορικές της Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας. ΔΗΜΟΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ: Στο μεταξύ, τις γηπεδικές εγκαταστάσεις των "κιτρινόμαυρων" της Ιθώμης θα ζήλευαν και ομάδες των εθνικών κατηγοριών, χάρις τη μεγάλη συμβολή την τελευταία δεκαετία, του νυν αντιδημάρχου Μεσσήνης Κώστα Δ. Γεωργακόπουλου, του εντεταλμένου συμβούλου στον τέως Δήμου Ιθώμης Θανάση Δ. Λύρα και της προέδρου της Τ.Κ. Γεωργίας Π. Δημητρακοπούλου. ΣΤΑΥΡΟΣ Η. ΜΑΚΡΗΣ: Εξάλλου, ο πρόεδρος του Αστέρα Σταύρος Η. Μακρής ευχαριστεί θερμά τον δήμαρχο Γιώργο Τσώνη, τον Δήμο Μεσσήνης και τις τεχνικές του Υπηρεσίες για τον ηλεκτροφωτισμό του Δημοτικού γηπέδου με την επωνυμία "μαρακανά κάμπου" Βαλύρας και την βελτίωση των αθλητικών του εγκαταστάσεων, καθώς και τους Ιθωμίτες εργολάβους, οικοδομών Δημήτρη Αχ. Μπατάλια και Ξυλουργό Ηλία Φωτόπουλο, για την αφιλοκερδή προσφορά τους στο λίφτινγκ των αποδυτηρίων του γηπέδου που αλλάζουν όψη. F.C. ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΣΤΕΡΑ ΙΘΩΜΗΣ: Κλείνοντας, ο κ. Μακρής πρόσθεσε ότι στην "πρώτη" του Αστέρα με τον καθιερωμένο αγιασμό, που θα τελέσει ο φίλαθλος-εφημέριος πατήρ κ. Ιωάννης Φωτεινός το επόμενο δεκαήμερο, θα γίνει συγκέντρωση των νεαρών παιδιών από τα χωριά της Ιθώμης, θα μοιραστεί αθλητικό υλικό και κάλεσε τους Βαλυραίους της διασποράς... και τους επαγγελματίες της Βαλύρας και από την ευρύτερη περιοχή να στηρίξουν την νέα προσπάθεια της διοίκησης του ιστορικού συλλόγου με την δημιουργία ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΒΑΛΥΡΑΣ!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: