Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2016

Σπείρα με 47 διαρρήξεις στη Μεσσηνία στην ''δαγκάνα'' της Αστυνομίας!

Αποτέλεσμα εικόνας για κλοπές
Επί δέκα μήνες «άνοιγαν» συστηματικά σπίτια τα 13 μέλη μιας εγκληματικής οργάνωσης, όπου η δράση τους είχε φτάσει μέχρι τα Χανιά στα οποία είχαν κάνει μια από τις συνολικά 47 διαρρήξεις! 
Στις κλοπές, που είχαν ξεκινήσει από τις 10 Οκτωβρίου του 2015 και σταμάτησαν στις 7 Αυγούστου φέτος, συμμετείχαν κάθε φορά με διαφορετική σύνθεση 11 άνδρες ηλικίας 17 ως 36 και δύο γυναίκες 19 και 46 χρόνων. Από τα σπίτια που «χτύπησαν», είχαν αρπάξει μετρητά, χρυσαφικά, κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και πολύτιμα αντικείμενα συνολικής αξίας άνω των 20.000 ευρώ.
Από αυτούς, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφαλείας και της Ο.Π.Κ.Ε. στην Καλαμάτα μόνο ένας 30χρονος για τον οποίο είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης του ανακριτή Πρωτοδικών Καλαμάτας και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα με κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα για σύσταση και εγκληματική οργάνωση, διακεκριμένες κλοπές και αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος που βαρύνουν και τους υπόλοιπους 12. Η έρευνα συνεχίζεται για να εξιχνιαστούν και άλλες κλοπές και να εντοπιστούν τυχόν άγνωστοι συνεργοί τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: