Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2016

"Πάμε Μεσσήνη" το Σάββατο για αγορές και διασκέδαση

"Πάμε Μεσσήνη" το Σάββατο για αγορές και διασκέδαση
Με το σύνθημα "Πάμε Μεσσήνη", η αγορά της Μεσσήνης γιορτάζει αυτό το Σάββατο και τα καταστήματα της πόλης θα παραμείνουν ανοιχτά από τις 8 μ.μ. έως αργά το βράδυ, με πολύ μεγάλες προσφορές σε όλα τα είδη.
Οι έμποροι της Μεσσήνης υπόσχονται πολλές εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους, με την ευκαιρία του εορτασμού της μνήμης της Παναγίας που αναμένεται να φέρει πλήθος κόσμου στην πόλη τους για το καθιερωμένο προσκύνημα της εικόνας.
Η γιορτή διοργανώνεται από τον Εμπορικό Σύλλογο της Μεσσήνης και, όπως και τις προηγούμενες χρονιές, γίνεται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του πανηγυριού, που σκοπό έχουν ο κόσμος να μην επισκέπτεται μόνο την Πανηγυρίστρα, αλλά να κάνει και μια βόλτα μέσα στην πόλη.

Οπως είπε ο πρόεδρος του τοπικού Εμπορικού Συλλόγου Γιώργος Τσακόπουλος μιλώντας στην "Ε", όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος οι έμποροι διοργανώνουν μια γιορτή για να γνωρίσει ο κόσμος την αγορά της Μεσσήνης και να ψωνίσει ποιοτικά και οικονομικά από τα μαγαζιά της. Είπε ακόμη ότι θα υπάρχουν στον εμπορικό ιστό της πόλης μουσικά και χορευτικά δρώμενα και κάλεσε τον κόσμο μετά το προσκύνημα στην εικόνα να περάσει από τα καταστήματα, να διασκεδάσει και να ψωνίσει με καλές εκπτώσεις και προσφορές.
Γράφτηκε από την  /eleftheriaonline

Δεν υπάρχουν σχόλια: