Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2016

Η θεομηνία έπληξε ολόκληρη τη Μεσσηνία!!!

Προβλήματα στην κυκλοφορία οχημάτων σε όλη τη Μεσσηνία
Κλειστός παραμένει αυτή την ώρα ο δρόμος Ασπρόχωμα - Μεσσήνη, καθώς έχει υποχωρήσει το οδόστρωμα στο ύψος του ποταμού Αρι. Η κυκλοφορία διεξάγεται μέσω του κόμβου Praktiker, όπου υπάρχει μεγάλο μποτιλιάρισμα και από αυτοκίνητα, που επιχειρούν να εισέλθουν στον αυτοκινητόδρομο. Και ο αυτοκινητόδρομος παραμένει όμως κλειστός στο ύψος της Θουρίας δημιουργώντας... πανζουρλισμό.
Σημαντικά είναι τα προβλήματα σε πολλά σημεία του οδικού δικτύου της Μεσσηνίας από τη θεομηνία. Σύμφωνα με ενημέρωση από την Αστυνομία αυτή την ώρα υπάρχει διακοπή κυκλοφορίας στον αυτοκινητόδρομο...
Καλαμάτας - Τρίπολης στο ύψος της Θουρίας στο ρεύμα προς Αθήνα. Επίσης με μεγάλη δυσκολία διεξάγεται η κυκλοφορά από την παλιά εθνική οδό στο ύψος του ΤΕΙ Πελοποννήσου, στο Ασπρόχωμα, αλλά και στο Πήδημα. Διακοπή κυκλοφορίας υπάρχει και στη Μάνη στο δρόμο Στούπα - Αγιος Νικόλαος λόγω κατολισθήσεων, ενώ και μέσα στη Στούπα έχουν παρασυρθεί οχήματα.
Πλημμυρισμένα σπίτια και παρασυρμένα οχήματα έχουν αναφερθεί συνολικά σε Καλαμάτα, Γαργαλιάνους, Χώρα, Στούπα, Αγιο Νικόλαο, Εύα, Κεφαλόβρυσο, Ψάρι, Βασιλικό,Βαλύρα, Πλατύ κ.λ.π.

Δεν υπάρχουν σχόλια: