Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016

Καλογερέσι Τριφυλίας:Οι κάτοικοι πήραν το νόμο στα χέρια τους...!!!

Μεσσηνία: Με πυροβολισμούς έδιωξαν τους επίδοξους διαρρήκτες
Ο ιδιοκτήτης του καφενείου αντιλήφθηκε τις ύποπτες κινήσεις των επίδοξων εισβολέων, οι οποίοι έκαναν την εμφάνισή τους με αυτοκίνητο.
 Όταν επιχείρησαν να παραβιάσουν την πόρτα, βγήκε από το σπίτι του  πυροβολώντας με την καραμπίνα στον αέρα.
Με πυροβολισμούς στον αέρα κατάφεραν οι κάτοικοι της κοινότητας Καλογερεσίου στον Δήμο Τριφυλίας να αποτρέψουν την εισβολή διαρρηκτών στο καφενείο του χωριού και, ενδεχομένως, στα σπίτια τους τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής! Μάλιστα, δεν δίστασαν να τους καταδιώξουν.
Ο ιδιοκτήτης του καφενείου αντιλήφθηκε τις ύποπτες κινήσεις των επίδοξων εισβολέων, οι οποίοι έκαναν την εμφάνισή τους με αυτοκίνητο. Όταν σταμάτησε ακριβώς έξω από το καφενείο και οι επιβάτες επιχείρησαν να παραβιάσουν την πόρτα, βγήκε από το σπίτι του  πυροβολώντας με την καραμπίνα στον...
αέρα, ενώ ταυτόχρονα καλούσε σε βοήθεια τους συγχωριανούς του.
Οι κακοποιοί αιφνιδιάστηκαν και άρχισαν να βρίζουν δυνατά, όμως δεν τόλμησαν να συνεχίσουν την προσπάθειά τους καθώς και άλλοι κάτοικοι του χωριού άρπαξαν τα όπλα και βγήκαν σε μπαλκόνια, αυλές και το δρόμο! Έτσι, μπήκαν ξανά στο αυτοκίνητό τους και εξαφανίστηκαν με ταχύτητα, χωρίς να καταφέρουν να τους προλάβουν οι διώκτες τους που κινητοποιήθηκαν με τα αυτοκίνητά τους. Για το περιστατικό ενημερώθηκε η τοπική Αστυνομία, που προσπαθεί να εντοπίσει τους άγνωστους κακοποιούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: