Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2016

Ο εορτασμός της Εθνικής Επετείου του «ΟΧΙ» στη Μεσσηνία

Αποτέλεσμα εικόνας για ΟΧΙ
Ο Μεσσηνιακός λαός να γυρίσει την πλάτη στον κ. Κατρούγκαλο και στον κ. Κωνσταντινέα, που θα εκπροσωπήσουν την κυβέρνηση.
Δεν χρειάζονται γιούχα. 
Η περιφρόνησή μας προς απάντησή τους!!! 
Εορτάζεται αύριο και στη Μεσσηνία, όπως και σε ολόκληρη τη χώρα, η 76η Επέτειος της 28ης Οκτωβρίου 1940. Σήμερα εκδηλώσεις για την Εθνική μας Επέτειο, διοργανώνονται σε όλες τις σχολικές μονάδες ενώ μαθητές, μαθήτριες και φοιτητές θα καταθέσουν στεφάνια στο Ηρώο της Πλατείας 23ης Μαρτίου αλλά και στην παραλία στο μνημείο του «Αφανούς Ναύτη.»
Αύριο θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις και παρελάσεις σε όλους τους δήμους και τις μεγάλες πόλεις της Μεσσηνίας.
Σύμφωνα με το πρόγραμμα που ανακοίνωσε ο δήμος Καλαμάτας, την Κυβέρνηση στις εκδηλώσεις που θα γίνουν στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα, θα εκπροσωπήσει ο Υπουργός Εργασίας-Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Γεώργιος Κατρούγκαλος ενώ τη Βουλή θα εκπροσωπήσει ο Βουλευτής Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρος Κωνσταντινέας.

Σήμερα στις 11.30 θα πραγματοποιηθεί εορταστική εκδήλωση για τους δημόσιους υπαλλήλους στο Αμφιθέατρο «Αλέξανδρος Κουμουνδούρος» του Διοικητηρίου. Την εορταστική εκδήλωση με τίτλο : «ΟΧΙ θα πολεμήσουμε- θα νικήσουμε», έχει επιμεληθεί το 21ο Δημοτικό Σχολείο Καλαμάτας

Αύριο στις 10 και τέταρτο το πρωί θα τελεστεί δοξολογία στον Μητροπολιτικό Ναό της Υπαπαντής του Χριστού, κατά την οποία θα προστή ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ.Χρυσόστομος. Ακολούθως, τον Πανηγυρικό της ημέρας, θα εκφωνήσει η εκπαιδευτικός του 7ου Γυμνασίου Καλαμάτας Τσιάγκρα Σταυρούλα και μετά την κατάθεση στεφάνων από τους εκπροσώπους κυβέρνησης, βουλής, δήμου και συλλόγων, γύρω στις 11 θα ξεκινήσει η παρέλαση μαθητών, συλλόγων και αντιπροσωπευτικών τμημάτων του Στρατού Ξηράς και της Πολεμικής Αεροπορίας στην οδό Αριστομένους μέχρι τη συμβολή της με την οδό Βασ. Κωνσταντίνου.
Με  στοιχεία από: ΕΡΤ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: