Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016

Βρέθηκε νεκρός 54χρονος αγνοούμενος από την Κυπαρισσία!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για Βρέθηκε νεκρός 54χρονος αγνοούμενος από την Κυπαρισσία
Νεκρός εντοπίστηκε τη νύχτα 54χρονος συνταξιούχος αεροπόρος από την Κυπαρισσία.
Ο αδερφός του άτυχου άνδρα το βράδυ της Κυριακής δήλωσε στο Α.Τ. Κυπαρισσίας την εξαφάνισή του καθώς από το πρωί του Σαββάτου δεν είχε δώσει σημεία ζωής. Άμεσα κινητοποιήθηκαν αστυνομικές δυνάμεις και με βάση πληροφόρηση που είχαν ότι πιθανότατα ο 54χρονος τα ξημερώματα του Σαββάτου να πήγαινε από την Κυπαρισσία στο Γιαννιτσοχώρι, άρχισαν να «χτενίζουν» τη διαδρομή και την περιοχή.

Παρά τις αντίξοες συνθήκες, εξαιτίας της έντονης βροχόπτωσης, οι αστυνομικές δυνάμεις περί τις 11 το βράδυ εντόπισαν το Ι.Χ. αυτοκίνητο του 54χρονου λίγο πριν την Ελαία και συγκεκριμένα στο 46χλμ της εθνικής οδού Πύργου – Μεθώνης, πάνω στη σιδηροδρομική γραμμή.
Λίγο μετά τα μεσάνυχτα, εντοπίστηκε και το άψυχο κορμί του 54χρονου λίγα μέτρα μακρύτερα από το Ι.Χ. αυτοκίνητό του. Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις και τα πρώτα στοιχεία, για άγνωστους λόγους, το όχημα του άτυχου 54χρονου που κινούνταν στην Ε.Ο. με κατεύθυνση προς Γιαννιτσοχώρι, για αδιευκρίνιστους λόγους, εξετράπη της πορείας του, βγήκε από το δρόμο σε παρακείμενο χωράφι, προσκρούοντας σε δέντρα και σταμάτησε στη σιδηροδρομική γραμμή, ενώ ο 54χρονος βρήκε τραγικό θάνατο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: