Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου 2016

Νοσοκομείο Καλαμάτας:Παράδειγμα προς μίμηση το συγκρότημα αυτοπαραγωγής οξυγόνου!

Με εντολή της Διοικήτριας της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης κας Ελένη Μαυρομάτη, κλιμάκιο μηχανικών από τα Νοσοκομεία της Κρήτης επισκέπτεται την ερχόμενη Πέμπτη 24-11-2016 το Νοσοκομείο Καλαμάτας προκειμένου να ενημερωθούν και να δουν από κοντά τη λειτουργία του συγκροτήματος αυτοπαραγωγής οξυγόνου ιατρικής χρήσεως. Στόχος τους να προχωρήσουν σε αντίστοιχα έργα στα Νοσοκομεία της Κρήτης.
Με δεδομένο ότι η εξοικονόμηση πόρων για το ΕΣΥ από την συγκεκριμένη δράση είναι μεγάλη, η κίνηση αυτή της 7ης ΥΠΕ θεωρείται ιδιαίτερα σημαντική και ελπιδοφόρα δεδομένου ότι η επιβάρυνση στα Νοσοκομεία της Κρήτης για την προμήθεια οξυγόνου είναι επιπλέον κοστοβόρα λόγω και της ακτοπλοϊκής μεταφοράς του οξυγόνου στην Κρήτη.

Με αφορμή την επίσκεψη των μηχανικών ο Διοικητής του Γ.Ν. Καλαμάτας Γεώργιος Μπέζος δήλωσε: «Η επίσκεψη κλιμακίου μηχανικών από τα Νοσοκομεία της Κρήτης στο Νοσοκομείο μας προκειμένου να δουν από κοντά τη λειτουργία του συγκροτήματος αυτοπαραγωγής οξυγόνου και να προχωρήσουν και αυτοί, μας γεμίζει αισιοδοξία στην συνεχή προσπάθεια εξοικονόμησης πόρων και οφείλω να εκφράσω τα συγχαρητήριά μου  στη Διοικήτρια της 7ης ΥΠΕ κας Ελένης Μαυρομάτη.
Έχουμε δηλώσει πολλές φορές ότι η εξοικονόμηση που μπορεί να επιτύχει το ΕΣΥ από αυτή τη δράση είναι ιδιαίτερα σημαντική.
Για μας, εδώ στην Καλαμάτα σημαίνει 300.000€  ετησίως γεγονός που μας δίνει σήμερα τη δυνατότητα να έχουμε προσλάβει 32 επικουρικούς Ιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων.
Θα είμαστε δίπλα με όλες μας τις δυνάμεις σε κάθε Νοσοκομείο που θέλει να προχωρήσει σε αντίστοιχα έργα. Αυτό επιβάλλει το χρέος μας και ο σεβασμός και στο τελευταίο ευρώ του κάθε  Έλληνα φορολογούμενου πολίτη.»

Δεν υπάρχουν σχόλια: