Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2016

Βαλύρα: Οργίασαν ''οι ποντικοί'' την νύχτα του Σαββάτου...!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για κλεφτρόνια
Οργίασαν τα κλεφτρόνια από αργά το βράδυ του Σαββάτου έως τα ξημερώματα.Ακόμα δεν ξέρουμε πόσα σπίτια συνολικά έχουν κουρσέψει, καθώς κάθε τρεις και λίγο όλο και κάποιος παρουσιάζεται αλαφιασμένος και φωνάζει ''με έκλεψαν, με έκλεψαν''. 
Το ίδιο σκηνικό επαναλήφθηκε τις ίδιες περίπου ώρες και στο γειτονικό Αριστοδήμιο. Εκεί μάλιστα έγιναν αντιληπτοί αλλά φορούσαν κουκούλες και ήταν αδύνατο να αναγνωριστούν. Από ένα δε σπίτι έκλεψαν ακόμα και ένα απορρυπαντικό κουζίνας!!!
  
Το πυκνό σκοτάδι και οι ολονύκτιες έντονες και συνεχόμενες βροχοπτώσεις αποτελούν ιδανικές συνθήκες για τα κάθε λογής κακοποιά στοιχεία.  Επάνω που είχαμε ησυχάσει για μερικούς μήνες, ο εφιάλτης με τις κλεψιές, τις διαρρήξεις και τις ληστείες επανήλθε ως φαίνεται, δριμύτερος. Γι' αυτό ας λάβουμε τα μέτρα μας!!!
ΠΡΟΣΟΧΉ: Στην διάρκεια της ελαιοσυγκομιδής   μην αφήνετε τα αυτοκίνητά σας μακριά από το κτήμα σας και προπάντων μην αφήνετε να φαίνονται μέσα στην καμπίνα, μπουφάν, παντελόνια τσάντες και άλλα αντικείμενα. Γύφτοι οργώνουν με τα σαράβαλά τους  την περιοχή και όταν εντοπίσουν το ''θήραμά'' τους, εκμεταλλευόμενοι  τον θόρυβο που κάνουν τα ραβδιστικά μηχανήματα και τα αλυσοπρίονα, σπάζουν ένα τζάμι και αρπάζουν ό,τι προλάβουν... 

Δεν υπάρχουν σχόλια: