Δευτέρα, 14 Νοεμβρίου 2016

Νέα διοίκηση στο Σύλλογο Γυναικών Βαλύρας!

Ξεπέρασε, κάθε προηγούμενο παρά την κρίση των ημερών, παρουσία δεκάδων γυναικών (ΦΩΤΟ sportstonoto.gr) διεξήχθησαν οι εκλογές το βράδυ της Κυριακής 13/11/16 στο δραστήριο Σύλλογο Γυναικών Βαλύρας! 
Η τακτική Γενική Συνέλευση πραγματοποιήθηκε στην κατάμεστη αίθουσα του τ. δημαρχείου Ιθώμης, παρουσία της προέδρου της Τοπικής κοινότητας Βαλύρας Γεωργίας Δημητρακοπούλου, όπου η απερχόμενη πετυχημένη πρόεδρος κ. Αγάπη Συκιωτάκη-Μπουρολιά (σ.σ επανεξελέγη με την συγκρότηση του νέου προεδρείου), παρουσίασε στον απολογισμό της, το έργο που επιτέλεσε με τις συνεργάτιδές της την προηγούμενη διετία. ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ:

Επίσης, η κ. Συκιωτάκη που έλκει την καταγωγή της από το Ηράκλειο Κρήτης, σε δηλώσεις της στα τοπικά ΜΜΕ τόνισε μεταξύ άλλων, ότι όραμά της και του καινούριου Δ.Σ. του συλλόγου της, είναι την προσεχή διετία 2016-18 να πάρει "σάρκα και οστά" η ολοκλήρωση της ανακατασκευής των εγκαταστάσεων των γραφείων του Σιδηροδρομικού Σταθμού και του περιβάλλοντα χώρου του ΟΣΕ Βαλύρας, ο οποίος λειτουργούσε ανελλιπώς από τον περασμένο αιώνα το 1901 (!), δυστυχώς έκλεισε και εγκατέλειψαν στο έλεος των παραβατικών στοιχείων, το σιδηροδρομικό δίκτυο στη Νοτιοδυτική Πελοπόννησο, και να τον διαμορφώσουμε ήδη έχουμε ξεκινήσει τις εργασίες , σε έναν πολιτιστικό πολυχώρο, όπου θα στεγαστεί ο Σύλλογος Γυναικών, τα τέσσερα "4" τμήματα παραδοσιακών χορών με την καθηγήτρια χορού κ. Τόνια Ηλιοπούλου, η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Ιθώμης του Αστέρα, και όλοι οι σύλλογοι και φορείς που έχουν ενεργό δράση στην όμορφη κωμόπολη της Ιθώμης του καλλικρατικού Δήμου Μεσσήνης, από τον οποίο χρειαζόμαστε μεγαλύτερη στήριξη. NEA ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: 
Εξάλλου, με την ολοκλήρωση των αρχαιρεσιών, σε ανακοίνωσε που εξέδωσε ο Σύλλογος Γυναικών Βαλύρας, ευχαριστεί θερμά όλες τις γυναίκες, για την παρουσία τους στην Γενική Συνέλευση και την συμμετοχή τους στις εκλογές, για την ανάδειξη νέου ΔΣ. Το καινούριο Διοικητικό Συμβούλιο μετά την συγκρότησή του σε σώμα έχει ως εξής : Πρόεδρος: Αγάπη Συκιωτάκη-Μπουρολιά Αντ/δρος: Ευτυχία Μπουρολιά-Κατζάκη Γεν. Γραμματέας: Ευγενία Κουτσοσταθοπούλου-Μπουρίκα Ταμίας: Σοφία Μπούτση-Καρύδη Τακτικά Μέλη: Χριστίνα Μπάκα-Βασιλοπούλου, Μαρία Σταθοπούλου-Καρύδη, & Δήμητρα Κλειώτη-Παπαδοπούλου.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: