Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για την άγρια δολοφονία 35χρονης στους Γαργαλιάνους-Πού εστιάζονται οι έρευνες για τη δολοφονία

[NewPost]: Πού εστιάζονται οι έρευνες για τη δολοφονία της 35χρονης στη Μεσσηνία
Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με την άγρια δολοφονία 35χρονης στους Γαργαλιάνους.
Η γυναίκα καθόταν στο κάθισμα του οδηγού και σύμφωνα με τις ενδείξεις αυτός που την πυροβόλησε καθόταν δίπλα της, στη θέση του συνοδηγού.
Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες η σορός της 35χρονης βρέθηκε μέσα στο αυτοκίνητό της, με διαμπερές τραύμα στο κεφάλι από κυνηγετικό όπλο. Η δολοφονημένη γυναίκα είχε γεννήσει το πρώτο παιδί στη Μεσσηνία για το 2016, ενώ ήταν μητέρα τριών ακόμη παιδιών.
Στον τόπο του εγκλήματος δεν βρέθηκε ούτε το φονικό όπλο ούτε κάποιος κάλυκας. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι αστυνομικοί πήραν από το σπίτι του θύματος τα κυνηγετικά όπλα του συζύγου και τα έστειλαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια για βαλλιστική εξέταση. Από νωρίς οι αστυνομικές αρχές απέκλεισαν το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας και άρχισαν να ερευνούν για ύποπτους στο κοντινό περιβάλλον του θύματος.
Όπως δείχνουν τα πρώτα στοιχεία, η 35χρονη πυροβολήθηκε στο κεφάλι μία φορά από κοντινή απόσταση, ίσως και εξ επαφής. Η ίδια καθόταν στο κάθισμα του οδηγού και σύμφωνα με τις ενδείξεις αυτός που την πυροβόλησε καθόταν δίπλα της, στη θέση του συνοδηγού. Έχει χτυπηθεί από δεξιά και τα σκάγια βγήκαν από το αριστερό μέρος του κεφαλιού.
Σύμφωνα με την κατάθεση του συζύγου της το θύμα είχε φύγει από το σπίτι από το προηγούμενο απόγευμα ενώ ήταν ο ίδιος που την εντόπισε νεκρή μέσα στο αυτοκίνητο της. Αυτό όμως που προκαλεί εντύπωση στις Αρχές είναι το γεγονός ότι ο άνδρας του θύματος δεν ανησύχησε που μια μητέρα τεσσάρων μικρών παιδιών έλειπε όλη νύχτα από το σπίτι της. Ο σύζυγος του θύματος ανέφερε στην αστυνομία πως η γυναίκα του συνήθιζε να εξαφανίζεται, χωρίς να λέει τίποτα σε κανέναν.

Πού εστιάζονται οι έρευνες για τη δολοφονία

Στο στενό κοινωνικό κύκλο της 35χρονης μητέρας των τεσσάρων παιδιών που βρέθηκε νεκρ ή μέσα σε αυτοκίνητο της στη Μεσσηνία, στρέφει τις έρευνές της η Ασφάλεια που ερευνά την υπόθεση.Κλιμάκιο ανδρών της ασφάλειας Αττικής έχουν μεταβεί στην περιοχή προκειμένου να συμμετάσχουν στις έρευνες.Η γυναίκα δέχτηκε πυρά απο κυνηγετικό όπλο εξ επαφής, στην κροταφική χώρα. Βρέθηκε νεκρή στη θέση του οδηγού. Οι άνδρες της ασφάλειας εκτιμούν πως είτε η γυναίκα είτε είχε συνάντηση με τον δολοφόνο της, είτε πήγαν μαζί στο σημείο του φόνου.
Στο επίκεντρο των ερευνών βρίσκεται και ο συζυγός της, η στάση του οποίου ελέγχεται καθώς παρότι η γυναίκα του έλειπε ένα ολόκληρο βράδυ και ήταν σπίτι με τέσσερα ανήλικα παιδιά δεν ενημέρωσε την αστυνομία.Οι άνδρες της ασφάλειας έχουν προχωρήσει και σε προσαγωγές ατόμων απο την περιοχή προκειμένου να εξεταστούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: