Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2016

Βαλύρα: Άναψε το Χριστουγεννιάτικο δένδρο στην πλατεία(Πλούσιο φωτογραφικό υλικό)

Άναψε σήμερα στις 20:00 το Χριστουγεννιάτικο δένδρο στην πλατεία της Βαλύρας. 
Την πρωτοβουλία πήρε ο ιδιαίτερα δραστήριος Σύλλογος Γυναικών που πρωτοστατεί τα τελευταία χρόνια στα πολιτιστικά δρώμενα της γενέτειράς μας. Οι γυναίκες της κωμόπολης μας , βοηθούμενες και από λίγους άρρενες, έδωσαν εορταστικό τόνο στην πλατεία, με μεράκι και έντονο το συναίσθημα στις Χριστιανικές μας παραδόσεις.
Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι καθοριστικό ρόλο στις δραστηριότητες του Συλλόγου Γυναικών Βαλύρας διαδραματίζουν νύφες -γυναίκες που έχουν παντρευτεί Βαλυραίους- αλλά δεν θα ήθελα να αναφερθώ ονομαστικά για την κάθε μία από φόβο μήπως ξεχάσω καμία. Είναι όλες τους υπέροχες και τους αξίζουν πολλά μπράβο.
Καλά Χριστούγεννα και καλή πρωτοχρονιά και με το καλό να υποδεχθούμε  το νέο έτος 2017.
-Ο άλλοτε κραταιός Π.Σ. Θάμυρις βρίσκετε όμηρος του προέδρου του, Χρήστου  Θ. Παπαδόπουλου, ο οποίος εδώ και δύο χρόνια πέρα από το πανηγύρι δε έχει κάνει τίποτα άλλο. Έχει πάρει τα κλειδιά, τις σφραγίδες, τα βιβλία του Συλλόγου και αρνείται να προβεί σε οικονομικό απολογισμό και κανείς δεν γνωρίζει τι έχουν γίνει τα χρήματα!!! 

Όσο για διοικητικό συμβούλιο ούτε κατά διάνοια να σκεφθεί κανείς κάτι τέτοιο. Είναι προκλητικότατος και διαδίδει ότι μπήκε μέσα 3.000,00. Αυτό είπε στον δημοσιογράφο Χρήστο Παπαγεωργίου. 
Σε εμένα ''έκανε σκόντο''  και μου είπε ότι μπήκε μέσα 2.500,00 ευρώ. 
Εμείς όμως που ασχολούμαστε 35 χρόνια με το πανηγύρι γνωρίζουμε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να μπει μέσα ο Σύλλογος και αυτό δεν έχει συμβεί ούτε σε περιόδους που έκανε ψύχρα ή είχε βρέξει ενωρίτερα. Πόσο μάλλον εφέτος που το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος είχαμε έναν ιδανικό καιρό για πανηγύρι. Όλες οι οικονομικές παράμετρες του πανηγυριού είναι ελεγχόμενες και δεν μπορούν να αμφισβητηθούν  από κανέναν.  Όλα πλέον δείχνουν ότι το θέμα αυτό θα έχει συνέχεια στις αίθουσες των δικαστηρίων!!!

ΔΕΊΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΊΕΣ
από την Γεωργία Δ.Δημητρακοπούλου:
Δεν υπάρχουν σχόλια: