Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017

Δόξα Καλαμάτας-Αστέρας Βαλύρας 1-1

Δόξα Καλαμάτας-Αστέρας Βαλύρας 1-1…
Δόξα Καλαμάτας-Αστέρας Βαλύρας μοιράσθηκαν γκολ και βαθμούς στην Σαββατιάτικη 14/01 αναμέτρηση του 1ου ομίλου της Β΄ Μεσσηνίας που διεξήχθη στο γήπεδο του Ανατολικού Κέντρου «Παν. Μπαχράμης» και έληξε ισόπαλος 1-1.
Σε ότι αφορά την διακύμανση του σκορ οι «κιτρινόμαυροι» της Ιθώμης πέτυχαν πριν συμπληρωθεί το α΄10λεπτο το 0-1 με το νεαρό Τάσο Νίκα, και οι γηπεδούχοι που φλέγονταν για βαθμούς σημείωσαν το 1-1 στο 18ο λεπτό με το Γιάννη Πλάγο.

ΡΑΠΤΕΑΣ ΚΑΙ "ΧΑΝΙΑ": Επίσης ευχάριστη νότα για τον Αστέρα Βαλύρας του Γιώργου Γιννακούντζου (σ.σ. τη φετινή σεζόν έχει επιφορτιστεί σε διπλό ρόλο παίκτη-προπονητή) αποτέλεσε και η πρώτη εσωτερική μετεγγραφή που ακούει στο όνομα Γιάννης Ραπτέας, που επέστρεψε στις εκδηλώσεις της ομάδας μετά από μακράν απουσία λόγω επαγγελματικών ασχολιών. Παράλληλα, σήμερα το βράδυ αρκετοί από τους διοικούντες και τους παίκτες του Αστέρα παρευρέθηκαν στην ετήσια χοροεσπερίδα του Συλλόγου Γυναικών Βαλύρας/ Ιθώμης στο οικογενειακό κέντρο "Τα  ΧΑΝΙΑ" του Σπύρου Στασινόπουλου στη Λάμπαινα Μεσσήνης.

Δόξα Καλαμάτας-Αστέρας Βαλύρας 1-1…

Εύκολο έργο είχε ο διαιτητής Νίκος Γκούμας με τους συνεργάτες του Νίκο Τσίρμπα και Δημήτρη Τσακόπουλο.

ΔΟΞΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Ξανθάκης, Λάσκαρης, Δημητρίου, Βούλγαρης, Μητσέας, Κωνσταντόπουλος, Γκέγκας (64΄Παγωνίδης), Πλάγος, Δρακουλάκος (84΄Παγάνης), Σερπάνος και Γιαννακόπουλος

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΛΥΡΑΣ :Σωτήρης Ν. Καρτερολιώτης, Βασίλης Δ. Μπουρίκας, Γιάννης Ραπτέας, Κωστής Α. Σιάγκρης, Γιάννης Ανδριανόπουλος, Γιώργος Γιαννακούντζος, Χρυσοβαλάντης Δ. Μπουρίκας, Γιώργος Θεοδωρακόπουλος, Βασίλης Ι. Μαρινόπουλος και Τάσος Μ. Νίκας

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΚΡΕΠΗ: Η διοίκηση του Αστέρα Βαλύρας και ο πρόεδρός της Σταύρος Η. Μκαρής εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του πρώην Αρφαραίου ρέφερι των εθνικών κατηγοριών Γιώργου Κρέπη, που βρήκε τραγικό θάνατο σε ηλικία 49χρόνων σε τροχαίο δυστύχημα το μεσημέρι του Σαββάτου 14/01 στην εθνική οδό Καλαμάτας-Τρίπολης στο ύψος του χωριού Άνθεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: