Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017

Καθυστερεί η βελτίωση της 7ης και 8ης επαρχιακής οδού

Μεσσηνία: Καθυστερεί η βελτίωση της 7ης και 8ης επαρχιακής
Βαλύρα:Ο Αντιδήμαρχος Ιθώμης Κώστας Γεωργακόπουλος,δήλωσε:Οι δύο αυτοί δρόμοι ήτανε κάποτε τα "έργα σημαία" της Περιφέρειας Πελοποννήσου!!!
Δυσκολίες στην εκτέλεση των εργολαβιών για τις επισκευές στην 7η και 8η επαρχιακή μετά τις πλημμύρες της 7ης Σεπτεμβρίου διαπιστώνει η δημοτική αρχή Μεσσήνης. 
Ο αντιδήμαρχος Νίκος Ξαρχάκος ενημέρωσε το Δημοτικό Συμβούλιο ότι η Περιφέρεια Πελοποννήσου έχει απαντήσει στα ερωτήματα του δήμου για την καθυστέρηση, λέγοντάς τους πως υπάρχουν προβλήματα με τους εργολάβους.
Νωρίτερα την επικινδυνότητα των δύο αυτών δρόμων είχε αναδείξει με αναφορά του και στο τραγικό δυστύχημα στην 8η επαρχιακή, που στοίχισε τον περασμένο Νοέμβριο τη ζωή του 50χρονου δημοτικού υπάλληλου Μεσσήνης Γιάννη Παν. Παναγόπουλου, ο σύμβουλος της μείζονος μειοψηφίας Τάσος Παπαγεωργίου. Μάλιστα, στη μνήμη του εκλιπόντος το Σώμα κράτησε ενός λεπτού σιγή. Λίγο νωρίτερα ο αντιδήμαρχος Κώστας Γεωργακόπουλος σχολίαζε δεικτικά πως οι δύο αυτοί δρόμοι ήτανε κάποτε τα "έργα σημαία" της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: