Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2017

Στο πατάρι έκρυβε εννέα συσκευασίες χασίς προς πώληση!!!

Εννέα συσκευασίες με σχεδόν 3,5 κιλά χασίς έκρυβε στο σπίτι του ένας 37χρονος, ο οποίος συνελήφθη χθες το πρωί στην Καλαμάτα από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών. Παράλληλα, συνελήφθη ένας 44χρονος για κατοχή μικροποσότητας χασίς.
Σε ό,τι αφορά το χασίς που βρέθηκε σε παραλία της Κορώνης το Σάββατο, όλα τα στοιχεία δείχνουν πως πρόκειται για ποσότητα που είχε πεταχτεί από κάποιο σκάφος προκειμένου να μην εντοπισθεί από τις Αρχές.

Στο πατάρι
Χθες το πρωί, στην οδό Λακωνικής, έπειτα από πληροφορίες που είχε το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας, πραγματοποιήθηκε έρευνα στο σπίτι του 37χρονου, όπου βρήκαν συνολικά και κατέσχεσαν:

-Κρυμμένη στο πατάρι και σε 9 ανισοβαρείς νάιλον συσκευασίες ποσότητα κάνναβης βάρους 3.407,3 γραμμαρίων
-2 ζυγαριές ακριβείας
-Ένα κινητό τηλέφωνο ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων.
Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι 44χρονου, όπου βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης 0,7 γραμμαρίων και ένα κινητό τηλέφωνο.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας. Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο διενεργούνται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας.

Από τη θάλασσα
Στο μεταξύ, η θάλασσα σε Λακωνία και Μεσσηνία συνεχίζει να «ξεβράζει» πακέτα με χασίς. Η ποσότητα που εντοπίσθηκε το Σάββατο στην παραλία Ζάγκα στην Κορώνη  ήταν σε μια συσκευασία με νάιλον περιτύλιγμα και όλα έδειχναν ότι είχε μείνει αρκετό καιρό στη θάλασσα, ενώ η ναρκωτική ουσία ήταν εμποτισμένη με θαλασσινό νερό.
Το πακέτο εντοπίσθηκε έπειτα από καταγγελία στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής, για ύποπτο πακέτο. Αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας και του Τμήματος Κορώνης περισυνέλεξαν το πακέτο, το οποίο περιείχε κάνναβη βάρους 3.353 γραμμαρίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: