Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2017

Πεταλίδι:Κατάπιε την ηρωίνη για να μη τον ...πιάσουν !!!

Αποτέλεσμα εικόνας για ηρωίνη
Σε 3,5 χρόνια φυλάκιση καταδίκασε το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων κατηγορούμενο από το Πεταλίδι που κατάπιε πάνω στην καταδίωξη από τους αστυνομικούς την ηρωίνη που είχε αγοράσει, για να μην τον πιάσουν! 
Φυσικά κατέληξε στο Νοσοκομείο Καλαμάτας και χθες μετανοημένος στο δικαστήριο παρουσίασε χαρτί από τον ΟΚΑΝΑ ότι παρακολουθεί πρόγραμμα αποτοξίνωσης από το 2014· η περιπέτειά του, εκείνο το διάστημα, τον έκανε να κόψει την ηρωίνη και να αναζητήσει βοήθεια.
Όπως κατέθεσε ο αστυνομικός της Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας, ήξεραν ότι ο κατηγορούμενος θα είχε καβάτζα μια μεγάλη ποσότητα και τον αναζήτησαν στο πατρικό του, στο Πεταλίδι. Κατάφεραν να τον βρουν να οδηγεί το αυτοκίνητό του και στο σήμα τους δεν σταμάτησε, οπότε άρχισε το κυνηγητό στους δρόμους. 
Οι αστυνομικοί τον έβλεπαν να βάζει κάτι στο στόμα του, σύμφωνα με την κατάθεση του μάρτυρα, και μετά από 10 λεπτά που έκανε στην άκρη βρήκανε στο αυτοκίνητο σε μορφή βράχου 6,3 γραμ. ηρωίνης. Το μόνο που πρόλαβε να τους πει ο κατηγορούμενος πριν καταρρεύσει ήταν ότι είχε δώσει λάδι και είχε πάρει 15 γραμ. ηρωίνη από την Ομόνοια στην Αθήνα - ενώ την άλλη μέρα στο Νοσοκομείο άλλαξε την κατάθεσή του και ισχυρίστηκε ότι είχε αγοράσει 20 γραμ. ηρωίνη από ένα τσιγγάνο.
Το δικαστήριο τον καταδίκασε χθες ως τοξικομανή, ενώ έδωσε αναστέλλουσα δύναμη στην έφεσή του. Επίσης, καταδικάστηκε για διατάραξη συγκοινωνιών και οπλοφορία (σ.σ. είχε στο αυτοκίνητο μια φαλτσέτα), και του επιβλήθηκε χρηματική ποινή 800 ευρώ.
Νικολέττα Κολυβάρη

Δεν υπάρχουν σχόλια: