Δευτέρα, 13 Μαρτίου 2017

Αυτός ήταν Αστέρας Βαλύρας, Αστέρας πολλών Αστέρων-Σκόρπισε την Θύελλα Μερόπης με 2-0 (Φωτό και βίντεο)

Με μια εξαιρετική εμφάνιση ο Αστέρας Βαλύρας νίκησε χθες το απόγευμα στο Εθνικό Στάδιο Μελιγαλά, την Θύελλα Μερόπης με 2-0. Η ομάδα μας ξεκίνησε μουδιασμένη τον αγώνα με την Θύελλα να έχει στο πρώτο ημίχρονο σαφή υπεροχή, με περισσότερη κατοχή της μπάλας και περισσότερες ευκαιρίες για γκολ. 
Όμως στο δεύτερο ημίχρονο η ''μηχανή'' του Αστέρα πήρε εμπρός και η ομάδα ''κένταγε'' επάνω στο τερέν. Όλοι οι ποδοσφαιριστές μας έδωσαν τον καλύτερο ευατόν τους παίζοντας με τέχνη και δύναμη.
Κανένας δεν υστέρησε και καθώς κυλούσε η ώρα και η μία ευκαιρία χάνονταν πίσω από την άλλη, το γκολ ήταν θέμα λεπτών να έλθει. Και πράγματι με έναν έξοχο συνδυασμό των επιθετικών ο Τάσος Νίκας στο 75' πέτυχε το 1-0. Δέκα λεπτά αργότερα ο Γιώργος Γιανακούτζος, με έξοχο σουτ, πέτυχε το δεύτερο γκολ σφραγίζοντας την νίκη του Αστέρα. Σημειωτέον ότι η ομάδα της Βαλύρας στο μεγαλύτερο μέρος του δευτέρου ημιχρόνου έπαιζε με 10 παίχτες καθώς αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα για σκληρό μαρκάρισμα ο Σταύρος Α. Βασιλόπουλος.

 ΔΕΊΤΕ ΣΤΗ ΣΥΝΈΧΕΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΊΕΣ ΚΑΙ 
ΤΟ ΒΊΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟ ΠΡΏΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ
 


ΣΤΗΝ ΦΩΤΌ Ο ΓΗΡΑΙΌΣ ΑΣΟΣ ΔΉΜΟΔ ΜΑΝΙΆΤΗς ΠΟΥ ΦΈΤΟΣ ΚΡΈΜΑΣΕ ΤΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΆ ΤΟΥ ΠΑΠΟΎΣΤΙΑ ΎΣΤΕΡΑ ΑΠΌ 20 ΧΡΌΝΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΆΣ ΣΤΗΝ ΟΜΆΔΑ. Ο ΠΑΛΑΊΜΑΧΟΣ ΑΣΟΣ ΤΆΚΗΣ ΧΑΤΖΉΣ ΠΑΡΚΟΛΟΥΘΕΊ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΈΡΟΝ ΤΟΝ ΑΓΏΝΑ.
ΕΜΠΡΟΣ ΤΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΆΘΕΤΑΙ Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΊΑΣ ΝΊΚΟΣ ΣΩΤ. ΚΑΡΤΕΡΟΛΙΏΤΗΣ. 


Ο ΔΉΜΟΣ ΜΑΝΙΆΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΔΉΜΑΡΧΟ ΚΏΣΤΑ ΓΕΩΡΓΑΚΌΠΟΥΛΟ.Δεν υπάρχουν σχόλια: