Κυριακή 26 Μαρτίου 2017

Κυπαρισσία:Η θάλασσα ξέβρασε 37 κιλά μουσκεμένο χασίς!!!

Ορφανό φορτίο με 37 κιλά χασίς σε ακτή της Μεσσηνίας
Εκτεταμένες έρευνες διενεργούν οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας για να εντοπίσουν όσους εμπλέκονται στην υπόθεση μεταφοράς ενός μεγάλου φορτίου με χασίς. 
Εκτεταμένες έρευνες διενεργούν οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας για να εντοπίσουν όσους εμπλέκονται στην υπόθεση μεταφοράς ενός μεγάλου φορτίου με χασίς, το οποίο βρέθηκε εγκαταλελειμμένο το πρωί σε παραθαλάσσια περιοχή ενός χωριού του Δήμου Τριφυλίας στη Μεσσηνία. 
Οι αστυνομικοί δέχθηκαν μια πληροφορία από το πλήρωμα πλωτού σκάφους του Λιμενικού και έσπευσαν στην κοινότητα Αϊ-Λαγούδη της Κυπαρισσίας, όπου έκαναν έρευνα στην παραλία και ανακάλυψαν εννέα δέματα τα οποία περιείχαν συνολικά 37 κιλά και 642 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης που ήταν μουλιασμένα από το θαλασσινό νερό! Τα ναρκωτικά κατασχέθηκαν και οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό των κατόχων τους. 
Ωστόσο, δεν ήταν η πρώτη φορά που η θάλασσα στην ευρύτερη περιοχή ξεβράζει μεγάλες ποσότητες χασίς. Τον Ιανουάριο, είχαν εντοπιστεί σε μια βραχώδη ακτή στο Μερολίθι Τριφυλία κοντά στα Φιλιατρά πέντε συσκευασίες με 14 κιλά και 101 γραμμάρια. Λίγες ημέρες νωρίτερα, είχε βρεθεί να επιπλέει στον όρμο Βατίκων της Λακωνίας ένα δέμα γεμάτο με συσκευασίες ακατέργαστης κάνναβης βάρους 38 κιλών και 450 γραμμαρίων. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: