Τρίτη 14 Μαρτίου 2017

Δέκα συλλήψεις στη Μεσσηνία!!!

10 συλλήψεις στη Μεσσηνία 
Συνολικά 47 άτομα, εκ των οποίων 10 στη Μεσσηνία, συνελήφθησαν την Πέμπτη σε εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας στην Περιφέρεια Πελοποννήσου. 
Μεταξύ των συλληφθέντων στη Μεσσηνία είναι και ένας 48χρονος Ελληνας από την Καλαμάτα, ο οποίος οδηγήθηκε ήδη στον εισαγγελέα και ανακριτή και προφυλακίστηκε για διακεκριμένες κλοπές. 
Έχει απασχολήσει επανειλημμένα τις αστυνομικές και δικαστικές αρχές για παρόμοια αδικήματα.
 
Τα ξημερώματα Τρίτης προς Τετάρτη ο 48χρονος έσπασε τα τζάμια σε τρία καταστήματα στην Καλαμάτα για να κλέψει, και συγκεκριμένα: σε καφετέρια στη οδό Μπιζανίου απ' όπου έκλεψε 100 ευρώ, σε κτηνιατρείο στην οδό Αρτέμιδος απ' όπου άρπαξε το συρτάρι της ταμειακής το οποίο ήταν άδειο, καθώς και σε ένα σιδηροπωλείο - χρωματοπωλείο στην Μπουλούκου, απ' όπου δεν πρόλαβε να πάρει τίποτα γιατί τον είδε και τον κυνήγησε περίοικος. 
Οι αστυνομικοί βρήκαν πάνω του 9,2 ευρώ, τα οποία κατάσχεσαν ως μέρος των χρημάτων που έκλεψε από την καφετέρια. Επίσης, στη Μεσσηνία εκτός από τον 48χρονο συνελήφθησαν: 3 Ελληνες τσιγγάνοι για ρευματοκλοπή, 2 Ελληνες και 1 αλλοδαπός για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και 3 αλλοδαποί, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και θα απελαθούν. Στη διάρκεια της επιχείρησης προσήχθησαν 115 άτομα ενώ έγινε έλεγχος συνολικά σε 811. Επιπλέον, πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι σε 629 οχήματα και βεβαιώθηκαν συνολικά 289 παραβάσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: