Πέμπτη 30 Μαρτίου 2017

Σπείρα Ελλήνων λήστευε ηλικιωμένους στη Μεσσηνία!!!

Σπείρα Ελλήνων λήστευε ηλικιωμένους στη Μεσσηνία
Τέσσερα άτομα εισέβαλαν στα σπίτια και απείλησαν με μαχαίρι τα θύματά τους
Ανήμερα της εθνικής επετείου χτύπησε δυο φορές σε διαφορετικές περιοχές της Μεσσηνίας μια ομάδα τεσσάρων Ελλήνων ληστών, που εισέβαλαν στα σπίτια δυο ηλικιωμένων και τους απείλησαν με μαχαίρι για να αρπάξουν ακόμη και είδη διατροφής! Η δράση τους εξιχνιάστηκε στα όρια του αυτοφώρου.

Οι δράστες όρμησαν πρώτα στο σπίτι ενός ηλικιωμένου σε τοπική κοινότητα του Δήμου Οιχαλίας, τον ακινητοποίησαν με την απειλή του μαχαιριού και άρπαξαν το ρολόι του, ένα κινητό και διάφορα τρόφιμα. Λίγη ώρα αργότερα, έφτασαν στη Μεσσήνη όπου διέρρηξαν το σπίτι μιας 70χρονης αλλοδαπής, την απείλησαν με το μαχαίρι και άρπαξαν διάφορα χρυσαφικά. 
Από τις έρευνες που έκαναν από κοινού οι άνδρες της Ασφαλείας Καλαμάτας και των αστυνομικών τμημάτων Μελιγαλά και Μεσσήνης ταυτοποιήθηκαν οι δράστες, δυο από τους οποίους ηλικίας 36 και 40 χρόνων συνελήφθησαν το επόμενο πρωί σε χωριά του Δήμου Καλαμάτας και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας με κατηγορίες για ληστεία και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα. Τις ίδιες κατηγορίες αντιμετωπίζουν και οι άλλοι δύο συνεργοί τους ηλικίας 25 και 30 χρόνων, που δεν εντοπίστηκαν για να συλληφθούν.
Μάνος Τσαγκαράκης

Δεν υπάρχουν σχόλια: